Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Radnički Niš 2023/24 - gigant iz provinciju

Featured Replies

• Replies 1.4k
  • Views 75.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Constantin
    Constantin

Trava nije šišana 15-20 dana (tako smo pejebali HSV u Kupu UEFA)....nema topla voda, nema uopšte ni voda, a kod golmana ima tri krtičnjaka, samo naš golman zna raspored. Lopte smo namazali sas zejtin,

• Pozdrav svima ! Nisam dugo pisao iz raznoraznih razloga ,sto nije tako ni bitno, Evo resih a i nadjoh malovremena da napisem jedan post ,posto vidim Mare postavio par zanimljivih pitanja ,pa

• Covekizstruke
    Covekizstruke

Uz sve navedeno sa čime se slažem potpuno dodao bih i da ovaj stručni štab (pogotovo šef Trajković) za sada rade mnogo ozbiljni posao nego svi u prošloj sezoni. Siguran sam da će od ekipe izvući maksi

Posted Images

Najbolji igrac nam greje klupu... 🤦🤦🤦

Slavoljube ponovo ce da se svadjamo ...

• Author
8 hours ago, MaErAkLoIJA said:

Najbolji igrac nam greje klupu... 🤦🤦🤦

Slavoljube ponovo ce da se svadjamo ...

Koj....?

• Author

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/veleobrt-radnicki-zeli-trajkovica-nazad/470067?fbclid=IwAR0ZnGQ-sU9S-45jX2_3OJyp2Lo_uTx3QHOS3MiLuRhxiVNe8ZA8Q8J5EE4

On 11. 12. 2023. at 10:56, Constantin said:

Ma to na stranu...meni je fokus ipak, ovaj nivo više...profi menadžera da dovedeš u klub. Možda će bude dobro ?

Paralelno sa ovim, već nedeljama u niškim fudbalskim krugovima kruži priča da je Radnički ponudio bitno mesto u sportskom sektoru kluba Bratislavu Ristiću, nekadašnjem fudbaleru Briža, Metalurga, Malage, Kubana, Rada, Čikaga, Čelika iz Nikšića, zatim poznatom fudbalskom agentu, za čije ime se vezuju i neki od poznatijih transfera na ovim prostorima. Prema našim informacijama, taj dogovor je pred realizacijom, Ristić bi bio zadužen već za zimski prelazni rok, a zvanična potvrda svih ovih vesti sa Čaira bi mogla da se očekuje već tokom vikenda...

2 hours ago, Constantin said:

Koj....?

Frey

Koja šizofrenija jbt... :laugh: za rubriku sačuvaj i sakloni

U trenutnim okolnostima, bez da se menja komplet garnitura što mi trenutno ne deluje realno, najbolje čemu možemo da se nadamo je da neko makne onog u dreč i s naočare .. + da neko radi kao što je radio Mare.. da valja svoje igrače, al da oni kolko-tolko nešto vrede..

Al čak i da se desi to, gazda mi ne deule da će nešto posebno da se otvara...

Elem, psiholjub samo radi ono što može.. vika dreka, duge lopte po ovim terenima i tolko... 

Frej kod njega nema ni minut da igra mislim.. trebaju mu ovi krupni za skok i tuču, Frej je malečak za to

Edited by zikaPantelej

• Author
22 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

Frey

Frei.....:thumbsup:

3 hours ago, Constantin said:

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/veleobrt-radnicki-zeli-trajkovica-nazad/470067?fbclid=IwAR0ZnGQ-sU9S-45jX2_3OJyp2Lo_uTx3QHOS3MiLuRhxiVNe8ZA8Q8J5EE4

Paralelno sa ovim, već nedeljama u niškim fudbalskim krugovima kruži priča da je Radnički ponudio bitno mesto u sportskom sektoru kluba Bratislavu Ristiću, nekadašnjem fudbaleru Briža, Metalurga, Malage, Kubana, Rada, Čikaga, Čelika iz Nikšića, zatim poznatom fudbalskom agentu, za čije ime se vezuju i neki od poznatijih transfera na ovim prostorima. Prema našim informacijama, taj dogovor je pred realizacijom, Ristić bi bio zadužen već za zimski prelazni rok, a zvanična potvrda svih ovih vesti sa Čaira bi mogla da se očekuje već tokom vikenda...

Tačno

Trajković je podneo ostavku iz moralnih razloga. I to je ok. Nije ga htelo, nije imao sreće, ali je bio dobar fudbal .

Samo mi nije jasno da klub nije pokušao da ga zadrži i ostavi da radi.

Inače, ja sam potpuno za Trajkovića. 

Puna podrška!

Ako se vrati, treba igrački kadar da se osveži i biće to skroz ok.

E, onda očekujem da se svi maleri koji su mu se dešavali okrenu u sreću!

Može Trajković, može... Al i dalje mi je misterija šta je toliko Brzi zgrešio kod njega pa ga ovaj nije puštao..

Edited by zikaPantelej

2 hours ago, zikaPantelej said:

Može Trajković, može... Al i dalje mi je misterija šta je toliko Brzi zgrešio kod njega pa ga ovaj nije puštao..

Nije to do Trajkovića već do onog u dreč i sa naočare.Pitaj   Mixu.  

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.