Jump to content

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Featured Replies

Valjda se niko neće povrediti u besmislenoj propagandnoj utakmici večeras :fantom:

Kad tad će nama izaći na nos ovo loše kurvanje uprave.

Zvezda bez više od pola tima. Neko dete od metar i po na golu.

ne bih baš tako rekao, samo golman, 1 Mituljikić i Knele od klinaca, ostali svi prvotimci

Nisam se od početka uključio, nisam video rezerve. Ako sede na klupi Hvang, Kraso, Glazer, Djiga, Stamenić i Ivanić, onda ok.

Dragović, Nedeljković i Lučić su povređeni. 

Edited by Medusa_trip

Pu majku mu jebem, kako ovo ne uđe. Bio bi vrhunski gol.

Kakva vrhunska intervencija Spajića prilikom onog centaršuta, ono se retko viđa.

• Author

Poslednjih 15 min Zvezda je pocela da napada i napravila 2 dobre sanse.  Prvih pola sata Zvezdini igraci su uglavnom vracali loptu unazad i tesko su uspevali da pasom iznesu loptu sa svoje polovine.  Fale igraci iz centralnog veznog reda, pogotovo Hvang, kao i kreatori poput Ivanica.  Pogled na tribinu na kojoj se viore Ruske zastave izaziva blagu mucninu. 

Dimitrije, ne gledajte tribinu, gledajte utakmicu i to samo kada fkcz ima loptu.

Mogli bi ovo i da nategnemo.

• Author
1 minute ago, Eleniko said:

Dimitrije, ne gledajte tribinu, gledajte utakmicu i to samo kada fkcz ima loptu.

Ja pratim preko nekog ruskog linka.  Kad god se zavijore ruske zastave, kamera pravo na tribinu.

8 minutes ago, Dimitrije said:

Ja pratim preko nekog ruskog linka.  Kad god se zavijore ruske zastave, kamera pravo na tribinu.

Izgleda da isto gledamo. :isuse:

Čist gol Zenita ali mi se čini i da je ofsajd pri pasu koji je prethodio šutu. 

Edited by Medusa_trip

aj što nema rezultat na sofa skoru to i razumem ali zašto mondo.rs ne prenosi rezultat, to ne znam već zašto. možda američki ambasador i to prati.

• Author

Polako baldisemo, posebno klinci (Katai je poceo utakmicu baldisan posle zagrevanja), dol na klupi nemamo krstene rezerve.  Zato je tu sudija Segrt da podpomogne.

• Author

Igramo bez spica.  Ko je ovaj lipicaner sto je zamenio Serifa?  Izgleda kao neki centralni vezni.

Guest
This topic is now closed to further replies.