warp Posted March 23 Posted March 23 Valjda se niko neće povrediti u besmislenoj propagandnoj utakmici večeras 1
Meduzalem Posted March 23 Posted March 23 Zvezda bez više od pola tima. Neko dete od metar i po na golu.
levi Posted March 23 Posted March 23 ne bih baš tako rekao, samo golman, 1 Mituljikić i Knele od klinaca, ostali svi prvotimci
Meduzalem Posted March 23 Posted March 23 (edited) Nisam se od početka uključio, nisam video rezerve. Ako sede na klupi Hvang, Kraso, Glazer, Djiga, Stamenić i Ivanić, onda ok. Dragović, Nedeljković i Lučić su povređeni. Edited March 23 by Medusa_trip
Dankan Ajdaho Posted March 23 Posted March 23 Kakva vrhunska intervencija Spajića prilikom onog centaršuta, ono se retko viđa.
Dimitrije Posted March 23 Author Posted March 23 Poslednjih 15 min Zvezda je pocela da napada i napravila 2 dobre sanse. Prvih pola sata Zvezdini igraci su uglavnom vracali loptu unazad i tesko su uspevali da pasom iznesu loptu sa svoje polovine. Fale igraci iz centralnog veznog reda, pogotovo Hvang, kao i kreatori poput Ivanica. Pogled na tribinu na kojoj se viore Ruske zastave izaziva blagu mucninu.
Eleniko Posted March 23 Posted March 23 Dimitrije, ne gledajte tribinu, gledajte utakmicu i to samo kada fkcz ima loptu. 2
Dimitrije Posted March 23 Author Posted March 23 1 minute ago, Eleniko said: Dimitrije, ne gledajte tribinu, gledajte utakmicu i to samo kada fkcz ima loptu. Ja pratim preko nekog ruskog linka. Kad god se zavijore ruske zastave, kamera pravo na tribinu. 3
Meduzalem Posted March 23 Posted March 23 (edited) 8 minutes ago, Dimitrije said: Ja pratim preko nekog ruskog linka. Kad god se zavijore ruske zastave, kamera pravo na tribinu. Izgleda da isto gledamo. Čist gol Zenita ali mi se čini i da je ofsajd pri pasu koji je prethodio šutu. Edited March 23 by Medusa_trip
Eleniko Posted March 23 Posted March 23 aj što nema rezultat na sofa skoru to i razumem ali zašto mondo.rs ne prenosi rezultat, to ne znam već zašto. možda američki ambasador i to prati.
Dimitrije Posted March 23 Author Posted March 23 Polako baldisemo, posebno klinci (Katai je poceo utakmicu baldisan posle zagrevanja), dol na klupi nemamo krstene rezerve. Zato je tu sudija Segrt da podpomogne.
Dimitrije Posted March 23 Author Posted March 23 Igramo bez spica. Ko je ovaj lipicaner sto je zamenio Serifa? Izgleda kao neki centralni vezni. 1
Recommended Posts