Dankan Ajdaho Posted June 29, 2023 Posted June 29, 2023 2 hours ago, Milosh76 said: Ne znam gde je Kangva do sad... nije sa reprezentacijom, kao Azarov, kao ima ponuda za njega. Mislim da bi se on sjajno uklopio u Baharov sistem visokog presinga i dosta trcanja. Bice izgleda dobrog fudbala ove sezone... Kangva je fizički inferioran igrač i naravno da ne može biti nikakav faktor u ovome što si naveo.
Dimitrije Posted June 29, 2023 Author Posted June 29, 2023 Kod mene se uvek javi sentimentalno osecanje prema igracima koji odlaze a proveli su znacajan deo karijere u Zvezdi (npr. Ben, Borjan, Boaci,…). Odlazak Gobeljica nije pobudio takav sentiment. Umesto toga, maliciozno zadovoljstvo. 7
Nikodije Posted June 29, 2023 Posted June 29, 2023 To što je Gobeljić proveo u Zvezdi 6 godina i za to vreme uzeo jedno 2 miliona evra je kriminal, al znamo da za to niko neće odgovarati. 4
johan nagel Posted June 29, 2023 Posted June 29, 2023 Што хејтујете Кангу толико лик је преозбиљан играч за ове наше прилике, лагано вам је био најбољи играч прошле сезоне. 1
Mil@n Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 33 minutes ago, Nikodije said: To što je Gobeljić proveo u Zvezdi 6 godina i za to vreme uzeo jedno 2 miliona evra je kriminal, al znamo da za to niko neće odgovarati. Pitanje je koliko je svojih primanja morao da prosledi znamo kome...
samo_opusteno Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 6 hours ago, Dimitrije said: Kod mene se uvek javi sentimentalno osecanje prema igracima koji odlaze a proveli su znacajan deo karijere u Zvezdi (npr. Ben, Borjan, Boaci,…). Odlazak Gobeljica nije pobudio takav sentiment. Umesto toga, maliciozno zadovoljstvo. Kod mene se javila zal jer nisam zaboravio kako je igrao. Bio je ubedljivo najofanzivniji bek kog je ova generacija imala, a ovako posten i vredan lik. 3 1
MiddleClass Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 10 hours ago, Nikodije said: Kanga se odlično drži za 44 godine +1 3
Meduzalem Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 10 hours ago, johan nagel said: Што хејтујете Кангу толико лик је преозбиљан играч за ове наше прилике, лагано вам је био најбољи играч прошле сезоне. Niko ne hejtuje Kangu, samo se dešava neminovno. U vreme kada ga je doveo Grof, bio je (sa Kataijem) za klasu bolji igrač od svih u ekipi. Te godine je Zvezda izvisila za Evropu (Ludogorec 3k , posle Sasuolo), a valjala se sve vreme priča kako je Kanga "divalj igrač" i da ga je nemoguće kontrolisati. Isti je i danas, posle 7 godina, samo se overall kvalitet podigao dotle da ne pravi razliku kakvu je pravio. Tu su i godinice neke, rekao bih da je vreme da se 1) pozdravljamo ili 2) klupirati ga i uvoditi u igru po potrebi, za šta nisam baš siguran da bi prihvatio. Da skratim, ja bih ga najradije prodao. 1
johan nagel Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 (edited) Немам појма ви гледате Звезду много више него ја логично али кад год сам ја то из неког разлига чинио Канга је био ваш (по)најбољи играч. Дакле причам о прошлој сезони, не пре седам година. Ако то и није превише релевантан узорак ту су статистички подаци који (не лажу) говоре да Канга и те како прави разлику. Рецимо по sofascore-у је убедљиво убедљиво најбоље оцењени играч суперлиге прошле сезоне, дебело изнад остатка лиге. Али ајде то је наша лига, али и у лиги европе је иста прича, убедљиво ваш најбоље оцењени играч у озбиљном такмичењу против озбиљних противника. Океј неко ће сад рећи да је то само статистика, има ту и до неких пенала које је дао џа бу али ми је баш чудно да неко њега види као проблем вашег тима. Чак и да су вам стандарди не знам колико порасли не видим како он може да буде играчки споран. Овако у глави можда јесте далабу али да није капирам да би направио доста већу каријеру па га не би ни гледали у најбољим годинама по нашим ливадама. Ето толико од мене јебе ми се за Кангу иначе (а и за Звезду) Edited June 30, 2023 by johan nagel
harper lee Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 3 minutes ago, VoodooDerina said: Meni najlepši dres. I El Paisu, ocigledno. 2
Milosh76 Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 Ljupko u teskom stanju, doziveo dva teska mozdana udara. 6
harper lee Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 Dragan Mladenovic popio pedalu iz omladinske skole. 2
John Coltrane Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Drago se žali da ih Bahar satire, zbog treninga na Zlatiboru ide da spava u 22:30 (inače su trebali da jure sojke do zore?!?!?) 3
Recommended Posts