booyaka Posted May 6 Posted May 6 2 hours ago, Milošica said: šta misliš o Vikendu Najbolji deo nedelje. I meni je Tejlor nekako bezveze i bljutava. Dua Lipa I LDL druga priča.
Shan Jan Posted May 6 Posted May 6 Dua Lipa ima taj neki nadrkani pogled moj ima da te zvekne stav koji mi se istovremeno i svidja i ide na zivce.
Milošica Posted May 6 Posted May 6 1 hour ago, Shan Jan said: Dua Lipa ima taj neki nadrkani pogled moj ima da te zvekne stav koji mi se istovremeno i svidja i ide na zivce. To je ta neka markantnost ljudi sa juga naše zemlje. Me like it. 1
Mil@n Posted May 6 Posted May 6 Dva dana sam vrteo listu na Spotify this is Taylor Swift. Kao da Sam slušao jednu pesmu. Dua Lipa je za nju Metallica, mada su i njeni drugi i tek izašli treći album mnogo više u tom lala fazonu bez mnogo odstupanja od prostih i jednoličnih melodija i eksperimentisanja.
nautilus Posted May 6 Posted May 6 Ovde dolazim samo da vidim da li je raskinula sa ragbistom jer nam tada slede dva albuma tužnih pesama o raskidima i pripadajuće svetske turneje. 1
Midžeta Posted June 4 Posted June 4 @189- RiRi boginja prosirila biznis i na Fenty hair, R9 cemo docekati nikad Jebigica, i dalje je boginja najveca
Budja Posted June 28 Posted June 28 (edited) Gledam Duu u Glastonburiju. Ne vredi. Dobra riba, ok peva, solidan pop ali nekako nula harizma i scenski nastup stvarno dosadan sa tri koraka koja vrti. "Glastonbury, what the fuck. Are you having a good time so far?" Edited June 28 by Budja
Shan Jan Posted June 29 Posted June 29 Dobro si je opisao. Jbg, ona kad peva deluje kao da odradjuje neki zumba trening, kako da se ti onda lozis na nastup? A steta, ima i stas i glas.
Recommended Posts