villiem Posted May 4 Posted May 4 Treba da menjamo muzicki ukus realno svakih nekoliko godina, ide malo teze ali je moguce. Ovo bi bila dobra sansa ako se sve objedini na jednom mestu 1
eumeswil Posted May 4 Author Posted May 4 4 hours ago, April said: @eumeswil Da li bi ti bilo ok da topik preimenujemo u Girl power - Taylor, Beyonce, Ariana....? Ćerka me bombarduje svako jutro u kolima s njima, pa sam se i ja navukao. Može naravno, samo ulažem primedbu da se time nekako izjednačava Tejlor sa ostalima. Što ipak mislim da nije slučaj što se tiče kvaliteta muzike, jer je ona pesnički laureat pop kulture kako ju je nazvao Times.
*edited by mod Posted May 4 Posted May 4 6 hours ago, Milošica said: Rijanu https://youtu.be/n22vPRlfYgE?si=MiOt9L0XJ7r5xEED
April Posted May 4 Posted May 4 6 hours ago, villiem said: Treba da menjamo muzicki ukus realno svakih nekoliko godina, ide malo teze ali je moguce. Ovo bi bila dobra sansa ako se sve objedini na jednom mestu +106 Teško da Courettes spadaju u ovaj topik, ali me @kipo navukao na njih 1
mraki Posted May 5 Posted May 5 Od Tejlor znam svega par pesama, realno mi nije previše muzički zanimljiva, ali nisam ni hejter. Zanimljiva mi je više kao fenomen, neki ozbiljni rekordi su oboreni na jedan prilično konvencionalan način.
Filozof manijak Posted May 5 Posted May 5 (edited) Ne slušam ni Tejlor, nit mi je zanimljiva. I Gangnam style je prvi na tjubu imao milijardu pregleda, tako da mi nije ni nikakav fenomen Edited May 5 by Filozof manijak
Svemir Zeka Posted May 5 Posted May 5 On 4. 5. 2024. at 10:05, Midgeta said: Uuu ako bude gurl power tema moram da bacim par hejtova E: Ne na naziv teme nego na pobrojane smaračice Dodaćemo i Dualipicu 2
Svemir Zeka Posted May 5 Posted May 5 Dua lipa je Hot of the hot za Tejlor. Jbt kako apersonična persona
Mil@n Posted May 5 Posted May 5 (edited) Prvi album Dua Lipe razvaljuje. Nekoliko odličnih tekstova, aranžmani raznovrsni i dinamični, a ima skroz zajeban glas. I sam sam se čudio™ pošto ne slušam pop zvezde tog tipa, ali morao sam da skinem album kad sam čuo new rules (100i put jer je pesma bila svuda) čisto da vidim šta se tu zbiva i jako se prijatno iznenadih. Produkcija je apsolutno savršenstvo. A da je dobra - dobra je. Edited May 5 by Mil@n
Recommended Posts