Jump to content

Sve o WTA

Featured Replies

• Author

Vremesna Rumunkica Sorana Cirstea, dvojnica nase Ane, upravo dobila, po ruci iškrabanu, Vimbldonsku sampionku Vondrusovu. 

Neverovatan preokret, nakon 6 2 u prvom i 5 1 u drugom spasila 6 mec lopti, uzela set u TB rezultatom 7 1 i u trecem laganice do 6 2. 

U polufinalu igra protiv Paolini kojoj je Ribakina predala mec zbog problema sa probavom. Sinoc pojela picu u italijanskom restoranu :wicked: 

• Author

Lepa Ruskinja Ana Kalinskaja iz kvalifikacija do polufinala Dubaija i to preko Ostapenko, juce i Gof malopre. 

Sledeca Iga. U drugom polufinalu Sorana protiv Paolini. Turnir serije 1000, poispadale nositeljke. 

kad je prenos prvog polu-finala?

• Author

Sicusna kovrdzava Italijanka nije dizvolila Kirstei da se vrati u mec nakon spasene mec lopte, vec je drugu iskoristila :)

Paolini ovom pobedom ulazi u top 20!

Postali smo teniska velesila 🇮🇹

Koju energiju ima ta sicusna devojcica! Kakve vinere iz forhenda ispaljuje. Ni servis nije los obzirom na visinu, uvek se serim Sare torteline i njene servis petlje. 

Paolini je jedva malo vislja od linijskog sudije koji sede, a kad ona sedne na klupu noge joj vise desetak santimetata od zemlje :lolol:

Sledi Iga Kalinskaja. 

Navijam za lepu Ruskinju :wub:

Edited by Serena

• Author

Iga od 42 pocela da poklanja sakom i kapom i evo seta za Ruskinju. 

Noge (i gu..ca) joj teske ko olovo. Nabildovala ih, dobila na snazi ali izgubila na brzi. Kao da joj ih je Berdih izvajao. 

• Author

Lepa Ruskinja demolirala Poljakinju :victory:

Iz kvalifikacija do finala hiljadarke!

Iga napravila milion neiznudjenih gresaka iz forhenda, bila je kao muva bez glave nije znala kuda udara. 

Dakle finale Kalinskaja Paolini. 

Idemo Kalinskaja do titule! 

2 hours ago, Serena said:

Iga od 42 pocela da poklanja sakom i kapom i evo seta za Ruskinju. 

Noge (i gu..ca) joj teske ko olovo. Nabildovala ih, dobila na snazi ali izgubila na brzi. Kao da joj ih je Berdih izvajao. 

Ko nabildovan ? Iga ?

odlicno finale..bas lep tenis,napeto

zao mi ruskinje... poklonila je gem na 5:3 u kom je servirala za mec i naravno izgubila,popustili zivci..

• 2 weeks later...

Simona se vraća na tour. Sud za sportsku arbitražu joj smanjio ban na 9 meseci.

• Author

Dobila WC za Majami :thumbsup:

20240307_232217.jpg

• Author

Bas je nedostajala :wub: 

preminuo partner Arine Sabalenke?

:unsure:

• Author
2 minutes ago, lostfanforever said:

preminuo partner Arine Sabalenke?

:unsure:

Napisala sam sinoc

13 hours ago, Serena said:

Sabalenkin decko preminuo u 42. :sad:

Otac joj je umro 2019 u 44.

Obojica bili hokejasi. 

Mogo mi je zao. Za tatu je bila jako vezana, a sad jos i ovo. Plus sva sranja i maltretiranja zbog rata u Ukrajini. 

• 2 weeks later...
  • Author

S2L50YK.jpeg

:lolol: carica

Ona i Izner su mi najgotivniji likovi od svih americkih tenisera.