Mil@n Posted January 15 Posted January 15 On 29. 11. 2023. at 12:58, Serena said: Dal nam se Anči vraća na tour? Ima li 45 kila u njoj? Žasu.
Serena Posted January 19 Author Posted January 19 (edited) Anisimova 2019. Sad Cura ima 22 godine. Sa 17.je igrala polufinale RG, izgubila od Barti, a onda joj se desila velika nesreca, umro joj je otac/trener i dugo posle nije mogla da se sabere. Prosle godine je bilo price da ce se penzionisati. Jutros je dobila Paolu Badosu i plasirala se u cetvrto kolo AO gde je ceka Sabalenka. Edited January 19 by Serena
Serena Posted February 6 Author Posted February 6 Bacacica novcica u finalu Linza Donela srecu lepoj Letonki
Serena Posted February 13 Author Posted February 13 Sinijakova pametnom igrom, kreativnim poenima rastura Coco. Ona i Krejcikova imaju 7 GS titula. Ne znam zasto ali Coco pocinje da me nervira...
Serena Posted February 13 Author Posted February 13 Kako sam ovo napisala Coco se naljutila i uzela 4 gema za redom A onda Sinijakova uzvratila sa 6 za redom i dobila drugi set sa 6 4. U prvom bilo 6 2 za Cehinju.
Serena Posted February 13 Author Posted February 13 Izgubi Ons od Curenko u prvom kolu Dohe. Prethodno u Abu Dabiju i na AO gubila u drugom kolu. Vidi se da je nesto muci. Bas mi je zao
Serena Posted February 14 Author Posted February 14 Curenko juce vileni protiv Ons, a danas predala Osaki. Vika resila Ostapenko, sutra Iga na repertoaru.
Serena Posted February 15 Author Posted February 15 Sta uradi Iga od Azarenke 63 60 za 1h i 16min. Osaka u dva TB izgubila od Pliskove, bas kilavo ide povratak na tur.
Serena Posted February 17 Author Posted February 17 (edited) Finale Dohe, Ribakina-Svjontek, duva vetar glavu nosi. Ribakina imala dva brejka prednosti, servirala za 5 1 i na 30 30 se zvekne reketom po nozi, curila krv, MTO. Iga se vratila u igru 4 3. Edited February 17 by Serena
Serena Posted February 19 Author Posted February 19 Sta je ovo? Kao da im je naizmenicno iskakala skopka
Serena Posted February 20 Author Posted February 20 Opa lepa komsinica pobedila dvostruku GS sampionku
Recommended Posts