April 23Apr 23 Author 2 minutes ago, aram said:i jel prenosi neko Olgu?ArenaSport1Nasa praćkica odlicna.Prvi set 6 3 u drugom 4 1 za Olgu.
April 23Apr 23 taman sam lepo odgledao kraj, hvala @Serena odlično je ovo bilo, no se bojim da sledeći meč neće biti tako lagan. ali nije nemoguće.
April 23Apr 23 Arena prenosi izgleda samo nase teniserePobedila Olga, nije bila losa sto pored ocajne Azarenke i nije vilo tesko
April 23Apr 23 Vratila se Petra Kvitova ,u stvari ovo je treći turnir od kad je postala majka ,još nema pobedu
April 23Apr 23 Author Olga je bila fenomenalna.Deluje kao da se talenat koji je cucao u njoj najzad ispravio Prednost je sto je levoruka.
April 23Apr 23 Azarenka se malo i ugojila, blizi se kraju uspesne karijere. Danilovicka se ne sali, ovo je vec opasan zalet.
April 24Apr 24 Author 7 hours ago, Cash said:Gde je i šta radi Radwanska, jel i ona još igra 😁Udala se, a mislim da je postala i mama.Arena 1 prenosi poslasticu dana lepotica protiv drogerasice 😂
April 24Apr 24 Author Eala udje korak u polje na Igin drugi servis, ova od muke ne sme da prebaci lopticu preko mreze. Dupli brejk za malu Filipinku
April 24Apr 24 Author Pogurah je ja...Vratila brejk i uzela svoj gemMala ce jos jednom servirati za set na 5 4.
April 25Apr 25 Author Bitno je da pise na areni premium 2 Danilovic Aleksandrova a prikazuju fudbal i to snimak nekih golova