duda Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Jbt, antivakser, u eri dve teniske gromade, pa može li teži put ? Jebeni ludak 5 Link to comment
Midžeta Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Trebao je da napise na cirilici jebo sam im kevu, breee 3 Link to comment
Frank Pembleton Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Jbte ovaj nabraja sve sta se dešavalo na terenu i van njega...Materijal za Holivud!....shiit has hit the fan. Link to comment
bags Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Voleo bi da naglasi da je najbolji sad. Bas onako da se izbahati. Bog sporta...ne pamtim ovako nesto. 1 Link to comment
Popular Post Redoran Posted June 11, 2023 Popular Post Share Posted June 11, 2023 Britanski komentator na Eurosportu u totalnom sahrana modu. Jedva govori, podseća gledaoce na antivakserizam, broji Srbe na tribinama i treba mu po minut da smisli sledeću prostu rečenicu. Krepao od srdžbe, udavio se u njoj, lutao po Ikarovim Pašnjacima do kraja svoje prejadne komentatorske karijere. 3 9 6 Link to comment
Ras Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 11 GS nakon napunjenih 30 godina 2 Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Mnogo skupa fotka 3 1 1 Link to comment
Arkadija Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Just now, Redoran said: Britanski komentator na Eurosportu u totalnom sahrana modu. Jedva govori, podseća gledaoce na antivakserizam, broji Srbe na tribinama i treba mu po minut da smisli sledeću prostu rečenicu. Krepao od srdžbe, udavio se u njoj, lutao po Ikarovim Pašnjacima do kraja svoje prejadne komentatorske karijere. Za divno čudo, BBC je poslao notifikaciju, bukvalno momentalno i to što su napisali je sve u superlativima. 3 Link to comment
bags Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 (edited) 2 minutes ago, Redoran said: Britanski komentator na Eurosportu u totalnom sahrana modu. Jedva govori, podseća gledaoce na antivakserizam, broji Srbe na tribinama i treba mu po minut da smisli sledeću prostu rečenicu. Krepao od srdžbe, udavio se u njoj, lutao po Ikarovim Pašnjacima do kraja svoje prejadne komentatorske karijere. Nadam se da neko okaciti tog jadnika. Mislim online. Edited June 11, 2023 by bags Link to comment
Mil@n Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Bog otac....... 🥹 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆 Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 1 minute ago, Redoran said: Britanski komentator na Eurosportu u totalnom sahrana modu. Jedva govori, podseća gledaoce na antivakserizam, broji Srbe na tribinama i treba mu po minut da smisli sledeću prostu rečenicu. Krepao od srdžbe, udavio se u njoj, lutao po Ikarovim Pašnjacima do kraja svoje prejadne komentatorske karijere. Ja sam svicovao na naseg cim se zavrsio mec ali pre nego sto sam svicovao cuo sam da kaze da je sada bez dileme najbolji igrac svih vremena 2 Link to comment
pantelia Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 Jel Noa rekao da ne bi sa Novakom popio kafu? Neka crkne sad 3 Link to comment
Recommended Posts