June 11, 20231 yr Jbte ovaj nabraja sve sta se dešavalo na terenu i van njega...Materijal za Holivud!....shiit has hit the fan.
June 11, 20231 yr Voleo bi da naglasi da je najbolji sad. Bas onako da se izbahati. Bog sporta...ne pamtim ovako nesto.
June 11, 20231 yr Popular Post Britanski komentator na Eurosportu u totalnom sahrana modu. Jedva govori, podseća gledaoce na antivakserizam, broji Srbe na tribinama i treba mu po minut da smisli sledeću prostu rečenicu. Krepao od srdžbe, udavio se u njoj, lutao po Ikarovim Pašnjacima do kraja svoje prejadne komentatorske karijere.
June 11, 20231 yr Just now, Redoran said: Britanski komentator na Eurosportu u totalnom sahrana modu. Jedva govori, podseća gledaoce na antivakserizam, broji Srbe na tribinama i treba mu po minut da smisli sledeću prostu rečenicu. Krepao od srdžbe, udavio se u njoj, lutao po Ikarovim Pašnjacima do kraja svoje prejadne komentatorske karijere. Za divno čudo, BBC je poslao notifikaciju, bukvalno momentalno i to što su napisali je sve u superlativima.
June 11, 20231 yr 2 minutes ago, Redoran said: Britanski komentator na Eurosportu u totalnom sahrana modu. Jedva govori, podseća gledaoce na antivakserizam, broji Srbe na tribinama i treba mu po minut da smisli sledeću prostu rečenicu. Krepao od srdžbe, udavio se u njoj, lutao po Ikarovim Pašnjacima do kraja svoje prejadne komentatorske karijere. Nadam se da neko okaciti tog jadnika. Mislim online. Edited June 11, 20231 yr by bags
June 11, 20231 yr 1 minute ago, Redoran said: Britanski komentator na Eurosportu u totalnom sahrana modu. Jedva govori, podseća gledaoce na antivakserizam, broji Srbe na tribinama i treba mu po minut da smisli sledeću prostu rečenicu. Krepao od srdžbe, udavio se u njoj, lutao po Ikarovim Pašnjacima do kraja svoje prejadne komentatorske karijere. Ja sam svicovao na naseg cim se zavrsio mec ali pre nego sto sam svicovao cuo sam da kaze da je sada bez dileme najbolji igrac svih vremena