Zli Gli Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Cudne stvari se desavaju kod Cicipasa, njegov drugi mec koji gledam u zadnjih mesec dana i na oba poceo da se lozi i pokazuje emocije, cak i na 2-0 u setovima na pocetku treceg kad je sacuvao brejk loptu protiv bivseg igraca Svarcmana, a onda minut kasnije isto lozenje sa deranjem i stisnutom pesnicom. Do skoro bio ko kuvana noga, ameba, nista... 1
aram Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Alkaraz spektakularan. Bojim se da ništa od RG-ja za kljaku...
Michael Krueger Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 4 minutes ago, aram said: Alkaraz spektakularan. Bojim se da ništa od RG-ja za kljaku... Ovo i ja mislim, ako uopšte dođe do njega... Biće metla... 1
Redoran Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Alkaraz još nije bio u prilici da odigra ozbiljan set, niti će ga Nikad Igrač Denise dovesti u tu situaciju. Ide mu na ruku to što kad ga neko stvarno bude grunuo set ili dva, imaće i vremena i snage da se čupa.
Zli Gli Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Ja sam medju najvernijim Nolovim fanovima i zelim mu da uzme sve do kraja karijere ali sanse su mu skoro pa nikakve. Jeste mnogo iskusniji i namazaniji ali Alkaraz je trenutno prosto brzi, jaci, verovatno i zeljniji... Mislim da rutinski moze da resi ove ostale Cicipase, atlete, uvek augodne juznoamericke sljakere i slicne ali Alkaraz bi ga dobio lagano u ovom momentu na sljaci. Daj Boze da dodje do tog meca, lako ce nas uveriti da gresimo. 2 1
Zli Gli Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Sapovalov mi deluje kao jedan od neinteligentnijih likova na ATP listi 1
JohnnyD Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Nece Djokovic ni igrati sa Alkarazom, jer ce Cicipas da dobije Alkaraza pre toga. Rekao sam i pre pocetka da je zreb za Noleta odlican, (verovatno) Hurkac pa Kacanov stara musterija, i eto ga polufinale, dok Alkaraz ima Musetija u top formi, pa Cicipasa. 1 1
Zli Gli Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Museti u top formi nije nesto cega top igraci treba da se plase a Cicipas je dokazani luzer cak i kad igra dobro. Mrka kapa od njih dvojice. Varilac dobio Hurkaca, ocekivanih 5 setova ali ne bas ocekivani pobednik.
Tsai Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Ne bih se ja toliko kladio na nepobedivost Alkaraza. Museti je poprilicno namucio Novaka na RG 2021, Cici takodje. Mnogo me vise brine mali Rune, kome su u donjem delu zreba ostali sve sami konobari, klavir stimeri i mucena luzercina Kaspar Ruud. Mali ce se prosetati do finala, nece se oznojiti
Max Morlock Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 5 hours ago, Tsai said: Sada navijamo za naseg starog prijatelja Juan Pablo Varillasa Ispoštovao nas 1
W.F.C. Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 38 minutes ago, Tsai said: Ne bih se ja toliko kladio na nepobedivost Alkaraza. Museti je poprilicno namucio Novaka na RG 2021, Cici takodje. Mnogo me vise brine mali Rune, kome su u donjem delu zreba ostali sve sami konobari, klavir stimeri i mucena luzercina Kaspar Ruud. Mali ce se prosetati do finala, nece se oznojiti Oznojice se u finalu itekako ako uopste dodze tu.
peralozac Posted June 2, 2023 Posted June 2, 2023 Bolje pun šesnaesterac poznatih poljanaca nego nepoznatih peruanaca, ali šta je tu je, idemo dalje, ako kani pobijediti ne smije naredne 4 izgubiti.
Recommended Posts