July 19, 2025Jul 19 Šta znam, da je meni pobio decu, spalio bih mu i kuću i okućnicu. Uopšte mi ne smeta ovaj potez seljaka iz Dubone, štaviše.Što se tiče zajednice, ona je toliko unazađena godinama unazad da se samo na ovaj način i može opraviti.Kad država prestane da postoji, dobije rulju
July 19, 2025Jul 19 Cak su oni valjda i max kaznjeni..ovo vise ima veze sa manje diplomatskim objasnjenjem da nikoga od njih vise je zele medju sobom. Mnogo je zle krve i to ce samo novu zlu krv da radja. Bolje da se sami sklone pre nego sto nekome padne rampa.
July 19, 2025Jul 19 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:https://www.instagram.com/reel/DLxNZ5XoeH8/?igsh=MXJ5dXhkNjVzOTdlcw==mi smo društvo sa posebnim potrebama1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:jebeš sud i zakone, daj da vratimo krvnu osvetumislim da ne mozes da pojmis sta taj zlocin znaci za ta dva selaja se nacelno slazem sa tobom, narocito da ne treba uzimati zakon u svoje ruke, ali realnost je nesto drugacija
July 19, 2025Jul 19 regresirali smo kao društvo, sećaš se velikeivanče, jabukovca, žitištanigde nije bilo osvete ovog tipa(uz ogradu da se o njima nije pisalo)
July 19, 2025Jul 19 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:regresirali smo kao društvo, sećaš se velikeivanče, jabukovca, žitištanigde nije bilo osvete ovog tipa(uz ogradu da se o njima nije pisalo)ovo su sve jako mladi ljudi, decaplus su oni posle svega toga imali sukobe sa porodicom ubice, majka ubice ih vredjalakako neko uopste moze da zivi u seoskoj sredini gde mu je dete pobilo 10toro druge dece i jos najmanje toliko ozbiljno ranilo?
July 19, 2025Jul 19 Mislim, sestra Šeron Tejt je zahtevala da se sudi roditeljima njenih ubica što su ih rodili; onaj Čikatilo je jedva preživeo do smrtne kazne jer su ga prvo mlatili rođaci žrtava u sudnici, pa onda čuvari (opet rođaci žrtava) u zatvoru.Užasno je teško privatiti gubitak nekog bliskog na takav način, pa još kad je pogođeno bukvalno desetine ljudi, pa još u maloj sredini gde hteo-ne hteo srećeš porodicu ubice. Uopšte ne mislim da ima veze sa civilizacijskim nivoom. Edited July 19, 2025Jul 19 by Halvard
July 19, 2025Jul 19 mi ovde pričamo o paljenju imovine blažića i trovanje zemlje koju su oni obrađivali
July 19, 2025Jul 19 Pa nek organi reda i vlasti identifikuju one koji su to uradili i pohapse ih. Eto civilizacijskog nivoa.Esid, još da su ti organi reda reagovali na vreme kada je mlađahni Blažić pravio sranja i ranije, možda im seljaci ne bi danas palili imovinu. Al jbg, tatica u KOS-u. Nemam ni najmanje empatije prema datoj porodici, jbg Edited July 19, 2025Jul 19 by Filozof manijak
July 19, 2025Jul 19 Pa eto, imali smo sad u Adolescence kako sugrađani tretiraju porodicu onog klinca, nije to tek tako prikazano.Koliko ima slučajeva i po Amerikama i Nemačkama da deca ozloglašenih zločinaca menjaju identitet kako uopšte imali šansu za normalan život.Ne kažem da je ovo dobro i da tako treba, samo da nije neka specifičnost Srbije.