Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Masovno ubistvo u Mladenovcu, 4.5.2023

Featured Replies

Šta znam, da je meni pobio decu, spalio bih mu i kuću i okućnicu. Uopšte mi ne smeta ovaj potez seljaka iz Dubone, štaviše.

Što se tiče zajednice, ona je toliko unazađena godinama unazad da se samo na ovaj način i može opraviti.

Kad država prestane da postoji, dobije rulju

• Replies 1.2k
  • Views 54.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

U Srbiji država ne postoji već 30-tak godina.

Cak su oni valjda i max kaznjeni..ovo vise ima veze sa manje diplomatskim objasnjenjem da nikoga od njih vise je zele medju sobom. Mnogo je zle krve i to ce samo novu zlu krv da radja. Bolje da se sami sklone pre nego sto nekome padne rampa.

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

jebeš sud i zakone, daj da vratimo krvnu osvetu

mislim da ne mozes da pojmis sta taj zlocin znaci za ta dva sela

ja se nacelno slazem sa tobom, narocito da ne treba uzimati zakon u svoje ruke, ali realnost je nesto drugacija

regresirali smo kao društvo, sećaš se velike

ivanče, jabukovca, žitišta

nigde nije bilo osvete ovog tipa(uz ogradu da se o njima nije pisalo)

Mozda je trebalo ...

3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

regresirali smo kao društvo, sećaš se velike

ivanče, jabukovca, žitišta

nigde nije bilo osvete ovog tipa(uz ogradu da se o njima nije pisalo)

ovo su sve jako mladi ljudi, deca

plus su oni posle svega toga imali sukobe sa porodicom ubice, majka ubice ih vredjala

kako neko uopste moze da zivi u seoskoj sredini gde mu je dete pobilo 10toro druge dece i jos najmanje toliko ozbiljno ranilo?

Mislim, sestra Šeron Tejt je zahtevala da se sudi roditeljima njenih ubica što su ih rodili; onaj Čikatilo je jedva preživeo do smrtne kazne jer su ga prvo mlatili rođaci žrtava u sudnici, pa onda čuvari (opet rođaci žrtava) u zatvoru.

Užasno je teško privatiti gubitak nekog bliskog na takav način, pa još kad je pogođeno bukvalno desetine ljudi, pa još u maloj sredini gde hteo-ne hteo srećeš porodicu ubice. Uopšte ne mislim da ima veze sa civilizacijskim nivoom.

Edited by Halvard

mi ovde pričamo o paljenju imovine blažića i trovanje zemlje koju su oni obrađivali

Pa nek organi reda i vlasti identifikuju one koji su to uradili i pohapse ih. Eto civilizacijskog nivoa.

Esid, još da su ti organi reda reagovali na vreme kada je mlađahni Blažić pravio sranja i ranije, možda im seljaci ne bi danas palili imovinu. Al jbg, tatica u KOS-u.

Nemam ni najmanje empatije prema datoj porodici, jbg

Edited by Filozof manijak

Pa eto, imali smo sad u Adolescence kako sugrađani tretiraju porodicu onog klinca, nije to tek tako prikazano.

Koliko ima slučajeva i po Amerikama i Nemačkama da deca ozloglašenih zločinaca menjaju identitet kako uopšte imali šansu za normalan život.

Ne kažem da je ovo dobro i da tako treba, samo da nije neka specifičnost Srbije.