Jump to content
IGNORED

Masovno ubistvo u Mladenovcu, 4.5.2023

vojiste

Recommended Posts

Posted
21 minutes ago, BWA said:

Pretpostavljam da je u pitanju Hercegovina.

Jeste.

Posted

Ima 5x vise ljudi nego u ponedeljak!

• +1 2
Posted

Prema nezvaničnim informacijama, on je počeo da puca u toku 2021. godine kada je na tavanu kuće pronašao pištolj i kalašnjikov. (...)
"Od malih nogu gledam nepravdu i tugu, nepravda društva se reflektovala na mene. Nemam idole, ja sam pravoslavac, Srbin, hrišćanin, ne pušim, ne pijem alkohol", naveo je [ubica iz Mladenovca] U.B.

https://mondo.rs/Info/Crna-hronika/a1781137/Ubica-iz-Mladenovca-otkrio-motiv-masakra.html

Posted

Ah, svi ti divni pravoslavci. 

• +1 3
Posted (edited)

Potrebna pomoć ranjenoj

Ne znam da li je bilo već na nekom od topika, mnogo smo ispisali ovih dana, nisam stigao da ispratim dosta toga 

Ko je u mogucnosti i zeli da pomogne, na dnu postavljene vesti su potrebni podaci 

Ima podataka i ovde

Spoiler

Fv7p39yXoAUzioc?format=jpg&name=small

Edited by Plajvi
  • +1 1
  • Hvala 1
Posted
3 minutes ago, slepa živana said:

jel ovo moguće da država neće da joj obezbedi protezu?

jel treba to da stavimo u zahteve protesta?

iskopaću sebi oči ne mogu više ovo da gledam

mislim da ne obezbjedjuje tu naprednu bionicku, nego neku slabiju.

• +1 1
  • Hvala 2
Posted
15 hours ago, Plajvi said:

Potrebna pomoć ranjenoj

Ne znam da li je bilo već na nekom od topika, mnogo smo ispisali ovih dana, nisam stigao da ispratim dosta toga 

Ko je u mogucnosti i zeli da pomogne, na dnu postavljene vesti su potrebni podaci 

Ima podataka i ovde

Hide contents

:cry::sad:

Posted
15 hours ago, Plajvi said:

Potrebna pomoć ranjenoj

Ima podataka i ovde

Hide contents

Ako postane viralno nekad do cetvrtka izlazi zvaljo da kaze drzava ce da plati sve.

Posted (edited)
18 minutes ago, bebaguza said:

Ako postane viralno nekad do cetvrtka izlazi zvaljo da kaze drzava ce da plati sve.

Napravis svesno i namerno atmosferu u drustvu  u kojoj je ovako nesto moguce i kreature koje ce da to naprave, ne skidas nogu sa gasa, a onda ces satro da platis za protezu. Nadam se da ce normalan svet biti brzi. Jadno dete i sva ova deca, njihove porodice i mi svi ostali sa ovime.

Edited by Moonwalker
  • +1 6
Posted
16 minutes ago, Moonwalker said:

Napravis svesno i namerno atmosferu u drustvu  u kojoj je ovako nesto moguce i kreature koje ce da to naprave, ne skidas nogu sa gasa, a onda ces satro da platis za protezu. Nadam se da ce normalan svet biti brzi. 

Ovo. 

Trebalo bi da skupimo sredstva na protestu i ne dozvolimo govnarčini da ponizi porodicu svojom prljavom lovom.

• +1 1
Posted (edited)

Meni je to lečenje dece i unesrećenih sms porukama i sličnim (iako u suštini duboko humano), generalno loše jer oslobadja državu i njen aparat od svake obaveze i odgovornosti.

Edited by Jeremija
  • +1 3
Posted (edited)
2 minutes ago, Jeremija said:

Meni je to lečenje dece i unesrećenih sms porukama i sličnim (iako u suštini duboko humano), generalno loše jer absolvira državu i njen aparat od svake obaveze i odgovornosti.

U principu se slazem sa tobom, ali me je ono kako je doslo do svega i sve posle toga iziritiralo do te mere da se nadam da ce u ovoj situaciji neki ljudi biti brzi. No nebitno, vazno je da ona dobije tu bionicku ruku i nastavi sa koliko toliko normalnim zivotom.

Edited by Moonwalker
  • +1 2
Posted
6 minutes ago, Moonwalker said:

U principu se slazem sa tobom, ali me je ono kako je doslo do svega i sve posle toga iziritiralo do te mere da se nadam da ce u ovoj situaciji neki ljudi biti brzi. No nebitno, vazno je da ona dobije tu bionicku ruku i nastavi sa koliko toliko normalnim zivotom.

Slažem se i ja u ovom slučaju, ali je to praksa, koju ćemo, ako ikada budemo postali humanije društvo, morati da menjamo, i to tako što će država preuzeti svoju dužnost i obaveze, pa neće više biti ni potrebe za tim.

• +1 2