Constantin Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Osmoro mrtvih, samo raste bilans. Daj Bože da ne udje u "dve cifre"...mada s njim bi bilo 9..za sada. Strašno.
radisa Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Bitno da je Vulin zajedno sa glupom Danicom odošao u urgentni... To je vest... 3
Redoran Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 4 minutes ago, Lancia said: Gde su sad one specijalne jedinice od pre neki dan, sto su savladale onaj VW Polo?¿ Pa opkolili su ga, nije bilo realno da budu tamo kada je počeo da puca.
Taihoskopija Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Ja sam danas i juče tek shvatila da očigledno cela Srbija ima oružje u kući i da ga svi drže u babinom kredencu, visećem delu i cipelarniku i nisam sigurna da ću da izlazim više napolje. 2 1
Constantin Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Just now, Taihoskopija said: Ja sam danas i juče tek shvatila da očigledno cela Srbija ima oružje u kući i da ga svi drže u babinom kredencu, visećem delu i cipelarniku i nisam sigurna da ću da izlazim više napolje. Doći će vreme, izgleda, kad podješ na pijacu...ceger, pancir....
radisa Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Ovo počinje malo da liči na The Purge... I to ovaj poslednji deo, The Purge Forever...
SNARC Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 5 minutes ago, Lancia said: Gde su sad one specijalne jedinice od pre neki dan, sto su savladale onaj VW Polo?¿ Vezbaju za bus.. Mislim da se nikad nisam ovoliko prepao kao u poslednjih 36 sati..ni tokom bombardovanja.
cedo Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 1 minute ago, Taihoskopija said: Ja sam danas i juče tek shvatila da očigledno cela Srbija ima oružje u kući i da ga svi drže u babinom kredencu, visećem delu i cipelarniku i nisam sigurna da ću da izlazim više napolje. 40 komada na 100 stanovnika
Ratamahatta Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Uvedite vanredno stanje ili nesto, sta se ceka, da bude 50 na dan? Kolumbija
cedo Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Just now, Plajvi said: Uvedite vanredno stanje ili nesto, sta se ceka, da bude 50 na dan? Kolumbija to bi vucic voleo 2
maheem Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 1 minute ago, cedo said: 40 komada na 100 stanovnika Brži si. Jbte kakav strah će da se pojavi medju ljudima :/ 2
Taihoskopija Posted May 4, 2023 Posted May 4, 2023 Ovi ljudi na koje je pucano su sedeli na klupi u tom momentu. 1
Recommended Posts