Sandradjer Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 (edited) Jesu li uhvalili ovog ubicu u Mladenovcu? Ne mogu da ispratim Edited May 5, 2023 by Sandradjer
Frank Pembleton Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Jesu li uhvalili ovog ubicu u Mladenovcu? Ne mogu da ispratim Nisu ....shiit has hit the fan.
ragasto Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Jesu, malopre je javljeno na RTSu. Uhapšen je u blizini Kragujevca. 3
vememah Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 (edited) To je nekih 60 km vazdušnom linijom, 75 km najkraćim putem od mesta prvog zločina. Edited May 5, 2023 by vememah
Redoran Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Sad još tri dana ekskluzivnih prenošenja svega što je rekao na saslušanju Živ nisam da vidim kome će na teret biti stavljena automatska puška u ovom domaćinstvu. Posedovanje iste je po zakonu opako krivično delo. 3
Mel Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 1 minute ago, Redoran said: Sad još tri dana ekskluzivnih prenošenja svega što je rekao na saslušanju Živ nisam da vidim kome će na teret biti stavljena automatska puška u ovom domaćinstvu. Posedovanje iste je po zakonu opako krivično delo. Ostalo od rata? Od oca njihovog?
Time Crisis Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Negde je pisalo da mu je otac oficir ili tako nešto, nikakvo čudo
Mel Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Da kazem nesto, imam neki utisak da nije slucajno ovo sto su poginuli mahom deca i mladi momci i devojke. To je ono kad su roditelji jeli grozdje a deci trnu zubi. Posledica zivota u narko kartelu, posledica odbacivanja moralnog kompasa u drustvu. Mi stariji gledamo i onako kako ko neko se adaptira neko ima neko svoje misljenje i drzi se po strani, ali mi nismo oblikovani u ovome. Deca, oni nemaju kud, ono dete pre par dana, ono od kad je rodjeno vec je bio Vucic. Meni je to 10 godina, njemu i onoj jadnoj nesrecnoj deci ceo zivot. Drugo, ako su se svi bunilil kako je odgovornost individualna kad se gledaju uzroci ovako necega, znaci OK odgovornost jeste individualna, pogotovo kod ovog ludaka od sinoc, ali poznato je da ovakvi dogadjaju trigeruju druge labilne ljude (i decu), to je cela poenta. Ko stvarno misli da ono sa Ribnikarom i ovo u Mladenovcu nema politicke i drustvene uzroke ("jer to je bilo i u Estoniji"), pa to prosto nije tacno. 1
Frank Pembleton Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Evo ga u 10.30 AV se obraća.......shiit has hit the fan.
booyaka Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 ... Samo da pokaže kako vlada situacijom i kako zna sve detalje. Bolesnik. 1
Amos Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 20 minutes ago, Redoran said: Sad još tri dana ekskluzivnih prenošenja svega što je rekao na saslušanju Živ nisam da vidim kome će na teret biti stavljena automatska puška u ovom domaćinstvu. Posedovanje iste je po zakonu opako krivično delo. To što nije likvidiran mi govori da se možda sam predao u prvoj stanici koja se otvorila jutros. 2
hefaca Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 6 hours ago, Patty Lee said: Blago onom ko je zaspao. I ko se jos nije probudio... Kud ukljucih tv... Molih se da Dubona zvuci italijanski :-( Ali ovo sve postaje tako srpski. Samo da se zavrsi na ovome
Popular Post MeanM@ Posted May 5, 2023 Popular Post Posted May 5, 2023 Na rts upravo traktat o jedinom spasu u veri. Dzamahirija, jbt 7 4
beta Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 (edited) @Mos ili je sin kolege što je dobar ko leba Edited May 5, 2023 by beta kentauri 5
Filozof manijak Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 (edited) Kakav krvavi maj, šta je ovo. Kao da smo u upali u alternativni univerzum Crne svadbe Edited May 5, 2023 by Filozof manijak
Recommended Posts