Ayatollah Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 (edited) Sad će Vrhovni Supermen da dođe lično da ga uhvati golim rukama, dok se meci iz kalaša odbijaju od njegove čelične grudi... Edited May 5, 2023 by Ayatollah
MeanM@ Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Koji je qrc ovim voditeljkama na RTS sa crninama? Koji vrli savetnik je kreator ideje? Ne znam kako je po ostalim tv, ne pratim. Ovo izgleda bolesno, ne znam koju poruku salje.
MeanM@ Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Da, vazno je pre svega naznaciti da je u pitanju akcija Vihor.
J-♣ Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Dva masakra, a počeo maj. Šta tek može da bude ako na duže upekne leti.
Miki_belavista Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 gledao Slavicu DJukic Dejanovic na prvoj,kakvo preseravnje. Kaze poremecen je sitem vrednosti. Pa ko je za to kriv? Vatikan? 5
Sara Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Kakav nam se ovo horor desava i kad ce da prestane??? Dokle vise???
MeanM@ Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Just now, Miki_belavista said: gledao Slavicu DJukic Dejanovic na prvoj,kakvo preseravnje. Kaze poremecen je sitem vrednosti. Pa ko je za to kriv? Vatikan? Zapadne vrednosti, naravno. Eno, jedan Igor Rakocevic tvrdi da je do toga. Govna oportuna smrdljiva 4
beta Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 3 minutes ago, munze said: Sto samo ja da povracam. skot raspali 5 1
Popular Post MeanM@ Posted May 5, 2023 Popular Post Posted May 5, 2023 1 minute ago, munze said: Sto samo ja da povracam. Ovaj treba da bude prvi na stubu srama, i ne kofe, nego topovi govana u njega. I prime kamera u izravnom prijenosu sa konkretnim pitanjima, jel si to rekao, zasto si to rekao, itd. 11
J-♣ Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 9 minutes ago, Sara said: Kakav nam se ovo horor desava i kad ce da prestane??? Dokle vise??? Dotle dok god ovaj šljam jaše državu to jest sve nas. 1
frit Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 ukinuti zadruge i slične kriminalni milje urnisati na medijima medijske heroje praviti od pozitivnih ličnosti uvesti ponovnu proveru dozvola za oružje i oduzimati za najmanju sitnicu besomučno proveravati potencijalne vlasnike nelegalnog oružja izbaciti upotrebu mobilnih u školama, ne oduzimati ih sigurno ima još toga... za 10 do 20 godina biće oporavljene generacije sada se samo može pričati i objašnjavati bližnjima teško da je moguće relativno brzo uticati na mlade generacije 1
freakns Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 ovo je neka nadrealonst. ne znam kako je moguce da je ovo stvarnost.
Frank Pembleton Posted May 5, 2023 Posted May 5, 2023 Mudraci sa PTC najavljuju reportera sa lica mesta tiradom da je on prvi stigao tamo, da bi onda on nešto promrmljao nesuvislo.......shiit has hit the fan.
Recommended Posts