May 5, 20231 yr Sad će Vrhovni Supermen da dođe lično da ga uhvati golim rukama, dok se meci iz kalaša odbijaju od njegove čelične grudi... Edited May 5, 20231 yr by Ayatollah
May 5, 20231 yr Koji je qrc ovim voditeljkama na RTS sa crninama? Koji vrli savetnik je kreator ideje? Ne znam kako je po ostalim tv, ne pratim. Ovo izgleda bolesno, ne znam koju poruku salje.
May 5, 20231 yr gledao Slavicu DJukic Dejanovic na prvoj,kakvo preseravnje. Kaze poremecen je sitem vrednosti. Pa ko je za to kriv? Vatikan?
May 5, 20231 yr Just now, Miki_belavista said: gledao Slavicu DJukic Dejanovic na prvoj,kakvo preseravnje. Kaze poremecen je sitem vrednosti. Pa ko je za to kriv? Vatikan? Zapadne vrednosti, naravno. Eno, jedan Igor Rakocevic tvrdi da je do toga. Govna oportuna smrdljiva
May 5, 20231 yr Popular Post 1 minute ago, munze said: Sto samo ja da povracam. Ovaj treba da bude prvi na stubu srama, i ne kofe, nego topovi govana u njega. I prime kamera u izravnom prijenosu sa konkretnim pitanjima, jel si to rekao, zasto si to rekao, itd.
May 5, 20231 yr 9 minutes ago, Sara said: Kakav nam se ovo horor desava i kad ce da prestane??? Dokle vise??? Dotle dok god ovaj šljam jaše državu to jest sve nas.
May 5, 20231 yr ukinuti zadruge i slične kriminalni milje urnisati na medijima medijske heroje praviti od pozitivnih ličnosti uvesti ponovnu proveru dozvola za oružje i oduzimati za najmanju sitnicu besomučno proveravati potencijalne vlasnike nelegalnog oružja izbaciti upotrebu mobilnih u školama, ne oduzimati ih sigurno ima još toga... za 10 do 20 godina biće oporavljene generacije sada se samo može pričati i objašnjavati bližnjima teško da je moguće relativno brzo uticati na mlade generacije
May 5, 20231 yr Mudraci sa PTC najavljuju reportera sa lica mesta tiradom da je on prvi stigao tamo, da bi onda on nešto promrmljao nesuvislo.......shiit has hit the fan.