Jump to content
IGNORED

Masovno ubistvo u Mladenovcu, 4.5.2023

vojiste

Recommended Posts

Posted
30 minutes ago, Mil@n said:

Malo mi je lakše kad čujem da je pokrenuta akcija VIHOR, odmah mi padne kamen sa srca i znam da će ga brzo uhvatiti.

Not.

Mi smo izgleda prohujali s vihorom. Bar da imam brcice kao Klerk Gejbl pa da mi ne bude zao.

Posted

helikopter ostao bez goriva i morao da se vrati. poslali omanju vojsku i ne mogu da ga uhvate. po ovome kako sada deluje cini se da su mu i izgubili trag

• Haha 1
Posted

Mogao bi i ovaj N1 malo da ohladi sa snimanje ljudi kojima izjavljuju kako prolaze operacije. Pa majku mu jebem, je li treba da u živom prenosu dopisujemo mrtve.

• +1 1
Posted
2 minutes ago, rock bob said:

cini se da su mu i izgubili trag

Da, poslednja vest je da “specijalne jedinice MUP proveravaju svaki sumnjivi objekat u potrazi za masovnim ubicom Urošem B.” :unsure:

• Tužno 1
Posted

zezate se za helikopter, jelda? :unsure:

Sent from my RMX3710 using Tapatalk

Posted (edited)

Kakav jeziv kadar na pun mesec na N1, bukvalno horor film, ali nije film

Edited by Midgeta
Posted
Just now, Patty Lee said:

Da, poslednja vest je da “specijalne jedinice MUP proveravaju svaki sumnjivi objekat u potrazi za masovnim ubicom Urošem B.” :unsure:

• Haha 3
Posted

ne bih se kladio, jel su onog “malčanskog berberina” tražili danima/nedeljama a on bio u napuštenoj kući 100 metara od kuće u kojoj je živeo

• +1 7
Posted

Upadljivo suvi i debeli prestupnik je opkoljen u bekstvu. Za jos preciznih informacija obratite se na bilokojitabloid.rs.

• +1 1
Posted
1 minute ago, gospa buba said:

kamera je snimala ljude koje cekaju, dok je iza kamere novinar neformalno pricao sa nekim covekom koji je rekao to za helikopter. 

• Haha 4
Posted

:isuse:

To nije čak ni Ćao inspektore.

Posted
27 minutes ago, Patty Lee said:

Blago onom ko je zaspao.

Ja sam bila zaspala sa detetom, budim se da mu menjam pelenu, pogledam ppp zbog onog topika o deci, imam sta da vidim. I dok sam juce tj prekjuce bila u soku i sedela na vestima i forumu bukvalno ceo dan, ovo u Mladenovcu citam i bukvalno se osecam kako da gledam neki film, sem sto sam i kad gledam film uglavnom manje... ravna linija? Ja ne znam sta je ovo. Ne dopire mi.

Posted

kome se kazaljka koja pokazuje gorivo nije zaglavila na helikopteru neka baci prvi kamen

Posted
6 minutes ago, gospa buba said:

bubo, uzmi neku tabletu. ja jesam.

Posted

bubo, uzmi neku tabletu. ja jesam.
pa brate poshla sam da se smejem, a kapiram jasno da nije na nivou situacije isuse.gif

rano mi je za tablete sad.gif

shta rano! JA NEMAM TABLETE! :blink:

• Wub 2