Amos Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 (edited) Kad se dignu na klupe u Društvu mrtvih pesnika, plakao kao konj dok sam bio tinejdžer a sad se samo malo stegne u grudima. Kad Roberto Benigni glumi da maršira pred klincem u Život je lep. Kad Hachiko čeka zauvek. edit: ima još sigurno ali ovo pada prvo na pamet. Edited April 21, 2023 by Mos 8
Krampa Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 (edited) - kad svabo u kozari ostane bez ociju i kuka za materom. muka i plako ko godina. - keri, ruka na kraju. useritis iz detinjstva. - We Need to Talk About Kevin - vise situacija. opsta nelagoda i nisam spavao - redrum Edited April 21, 2023 by Krampa 1
Ratamahatta Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Falling Down je skoro ceo film intenzivan, 1 od omiljenih 3 1
gospa buba Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 kad kris u solarisu shvati da je zenici zakopchavanje na haljini fejk.shnajderska noca mora sent from my not bubamoto 1
cedo Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 2 hours ago, Valkyrie said: Kako to na mobilnom? ah ... ja sam antimobilan sta i da ti je spojler trebas da ga obrises (ne pisem na mobilnom pa ne znam kako je predstavljen) ovde je grafika kao na slici ako je ovako na mob onda isto samo umesto backspace brisi kao sto brises bilo koji tekst ako je npr predstavljen kao tagovi <spoiler> </spoiler> obrisi te tagove sta god da ti predstavlja spojler u editoru. pocni novi post i umetni spojler. to treba da obrises, da li sa pozicioniranjem posle njega i brisanjem, da li sa selektiranjem i brisanjem
burekdzija Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 (edited) Dosta ste pogodili vec. Partizanska eskadrila, kraj serije, kad Vuk Aleksic, Dalibor i onaj treci slecu pa ih ceo aerodrom pozdravlja. Imperija sunca, kad Ameri bombarduju a on sizi na krovu. Rolerbol, kraj. Right stuff, kad Jeger probije zvucni zid. Blade runner, kad Roj na kraju drzi banku. Kad Luk spali Vejdera na kraju dzedaja. I manje vise svaki partizanski film. A da i Supermen (Kristofer Riv) kad se oprasta sa Martom. Edited April 21, 2023 by burekdzija
Ratamahatta Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 (edited) Solidna je i ona scena s kutijom iz Se7en I neuspela resocijalizacija dedice iz Sosenka. Film mi je bio meh do tog trenutka Edited April 21, 2023 by Plajvi 1
ToniAdams Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 u divnjoj hordi kad se okrecu uz smeh i krenu u obracun
Sandradjer Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Placem na sve iole tuzne scene . Kad je nesto bas tuzno npr. Zivot je lep kod mene je to jecanje 1
Recommended Posts