ultra plasticni Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 1 hour ago, cedo said: La vita e bella. Ceo film, npr. scena kada prevodi nemca ja bukvalno ne smem vise da gledam cinema paradiso od tornatorea. placem ceo film. pored toga i poslednju oaza i svet koji nestaje 6 1
cedo Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 2 minutes ago, ultra plasticni said: ja bukvalno ne smem vise da gledam cinema paradiso od tornatorea. placem ceo film. pored toga i poslednju oaza i svet koji nestaje da. cinema paradiso meni na primer lobster nije nesto super film, ali tema koju obradjuje je da se smrznes. izopsti one koji nisu ustanju da budu normalni
Valk Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 - The Rohirrim - Mufasa umire na Simbine oči - Kraj Dark knighta kad Betmen preuzima na sebe krivicu za smrt Harvija Denta kako bi zataškao da je ovaj postao zlikovac - Poslednji Mohikanac kad Magva ubije Unkaša pa se za njim baci sa stene Alis a pre toga DDLuis ubije iz milosti onog što ga živog spaljuju Spoiler Ne znam da uklonim spojler 1
cedo Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 (edited) 7 minutes ago, Valkyrie said: Reveal hidden contents Ne znam da uklonim spojler postavis kursor ispod njega i dva puta pritisnes backspace Edited April 21, 2023 by cedo
goofs Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 14 minutes ago, Valkyrie said: - Kraj Dark knighta kad Betmen preuzima na sebe krivicu za smrt Harvija Denta kako bi zataškao da je ovaj postao zlikovac Koliko je ovo na glup i jeftin nacin obesmisljeno u sledecem nastavku, brzopotezno, u 14 sekundi. 1
copkillah Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 6 minutes ago, goofs said: Koliko je ovo na glup i jeftin nacin obesmisljeno u sledecem nastavku, brzopotezno, u 14 sekundi. malo šta mi je precenjeno kao Nolanovi Betmeni 1 1
Svemir Zeka Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 2 hours ago, cedo said: La vita e bella. Ceo film, npr. scena kada prevodi nemca Kad stoji dečak ispred tenka i oduševi se "istina je!", ja se raspadnem. U Šindlerovoj listi sto scena, ali mi prve padaju na pamet: kad Amon Get gleda u ogledalo i kaže "opraštam ti" (zlo mi) Kad na kraju Šindler padne na kolena i rasplače se i broji koliko još je mogao da spase.... 3
oyashirazu Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Keanu Reeves dramatic entrance u Always be my maybe
Midžeta Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 (edited) Dambo - Baby mine segment, muka mi bilo kad sam bila mala, drugi put nisam mogla da gledam Sombody, anybody mada je Valk vec navela Terms od endearment kad se Debra Vinger oprasta od sinova Brokeback mountain kraj Edited April 21, 2023 by Midgeta Nepismenost 3
cedo Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 6 minutes ago, Svemir Zeka said: Kad stoji dečak ispred tenka i oduševi se "istina je!", ja se raspadnem. U Šindlerovoj listi sto scena, ali mi prve padaju na pamet: kad Amon Get gleda u ogledalo i kaže "opraštam ti" (zlo mi) Kad na kraju Šindler padne na kolena i rasplače se i broji koliko još je mogao da spase.... teska tema u oba filma eyes wide shut. kad sam ga gledao prvi put, poce mi bivati dosadno, a onda se stvari nizu jedna za drugom. razgovor muza i zene, pogled u ogledalu. maska na krevetu. hiljadu stvari. izdvojio bih ples kidmanice na balu sa ugladjenim gospodinom i razgovor za bilijarom. gladijator. bitka kod kartagine 2
I*m with the pilots Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 3 hours ago, maheem said: Ne gledaj mi u pijat. Scena kad naručuje sendvič prvi put u životu. Peščanik. Scena kad ih rođaci dočekaju i smeste u štalu. Mislim da nije prvi put u životu nego je uzela sveee od priloga? Moraću ponovo da pogledam Peščanik, sećam se sad te scene
Valk Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 1 hour ago, cedo said: postavis kursor ispod njega i dva puta pritisnes backspace Kako to na mobilnom? 1 hour ago, Midgeta said: Somebody, anybody mada je Valk vec navela Realno sam sucker za crtane, ima tu materijala za knedle u grlu oho ho. Nisam uopšte htela da pišem istorijske filmove i one koji dokumentuju istinita stradanja i ljudske nesreće, to mi se podrazumeva. Npr film Titanik je paradigma svega i svačega, dosta ga je ljudi i ismejavalo. Međutim, meni sama činjenica da se ta tragedija zaista desila i da su ljudi na takav način stradali - ježi kožu na leđima. P.S. Nolanovi Betmeni rock, tačnije Bejl rocks 3
Recommended Posts