October 9, 20231 yr 20 hours ago, Serena said: Ukrotice ga Siner prekosutra Baca ti Evans palac dole, a što ne ja da ga ukrotim! Upravo brekno Alkaraza, ali da ne trčimo pred rudu... Edit: potvrdio brejk u maratonskom gemu sa gomilom bp za Alkaraza. Ovo postaje zanimljivo Edited October 9, 20231 yr by peralozac
October 9, 20231 yr je l na sk alkaraza i evansa komentariše voja veličković, lik koga viško diže u nebesa kao teniskog znalca? u svakom slučaju odlično komentarisanje. Edited October 9, 20231 yr by utilitarist
October 9, 20231 yr 4 hours ago, peralozac said: Baca ti Evans palac dole, a što ne ja da ga ukrotim! Upravo brekno Alkaraza, ali da ne trčimo pred rudu.. Ja sam mislila na Seltona. Sto se Alkaraza tice Evans ga je bas namucio u prvom, drugi sam prespavala, nesto mi nije dobro
October 10, 20231 yr Delovalo je kao da će Maroszan (posle pobede na Alcaraz-om) da ponovo potone, ali ovde je baš nanizao skalpova i nakupio se (dragocenih) ATP bodova...
October 10, 20231 yr 22 hours ago, peralozac said: Pobedi duži tz 1 hour ago, peralozac said: A danas zs izbaci uu I rd jači od nd. Dobro, dobro, neću više
October 10, 20231 yr 3 hours ago, peralozac said: I rd jači od nd. Dobro, dobro, neću više Ama bas nista nisam razumela Nista od krocenja, kljako2 bljesne pa nestane, ali valjda ce nekako ovog blentu resiti.