Arkadija Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 18 minutes ago, TS-CS said: Kecman predao mec kinezu. sezona za zaborav Ako ovako nastavi, boce karijera za zaborav.
Ras Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Da li se iko više seća uzbudljivog meča Kecmanovića protiv Alkaraza sa američkog betona? IW ili Majami, 2021. ili 22. godina? 2
Serena Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Bravo za Ducija, jednorucni bekendi jedan protiv drugoga. Mora da je bilo lepih vinera iz tog udarca. Jos malo pa Meda protiv Lisca. Moze li Siner da ponovi igru od juce, barem servis, i da li bi to bilo dovoljno protiv Mede?
TS-CS Posted October 6, 2023 Author Posted October 6, 2023 predaja holandjanina pri vodjstvu Ducija od seta i brejka prednosti. nek se spremi uvek neulagodni Fabian Marozsan sledecu. i napokon jedna sezona sa pozitivnim w/l skorom za silnog. nikad nije kasno ; ) Rune uzeo citava dva gema Nakasimi. momak ne moze da se sastavi od onog meca sa alkarazom na wb na moju veliku zalost al sta da se radi 1
Serena Posted October 6, 2023 Posted October 6, 2023 (edited) 3 hours ago, TS-CS said: Rune uzeo citava dva gema Nakasimi. Rune je povredjen igrao, njegovi u timu bas nemaju puno mozga u glavi. Umesto da su ga posavetovali da se do kraja sezone odmori i pokusa da resi problem sa ledjima oni mu dali laznu nadu i verovatno ukanalili jos vise Od onog izgubljenog 1/4 finalnog meca protiv Alkaraza na W kola su krenula nizbrdo. Uspeo je da izgubi od raznih likova: Riedi, Gasquet, Giron, McDonald, Carballes, Monteirol, Dimitrov i Nakashima. Jedini covek kojeg je dobio je jadni Felix On je nakon izgublenog 1/4 f meca u IW od Alkaraza potonuo skroz Edited October 6, 2023 by Serena
Serena Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 (edited) Neki od jucerasnjih meceva su zbog kise zavrseni tek danas. Sonego dobio Tiafoa, cije su sanse za Torino prakticno iscezle. Meda ima okrsaj sa Kordom (krecu sad) i priliku za osvetu zbog rane eliminacije sa ovogodisnjeg AO. Vrlo interesantan mec oko pola 11 igraju Selton i Safulin koji je prethodno pregazio Zvereva inteligentnom ofanzivnom igrom. Sreli su se samo jednom, lane na nekom celendzeru, dobio Safulin. A tu je i duel Duci Morozan, koji bi nas momak trebalo da dobije ali sa plavookim Sremcom nikad nisi siguran. Edited October 8, 2023 by Serena
Serena Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Medo na konopcima, Korda uzeo set u TB i u drugom napravio brejk Meda besni na Cervaru, osecam da ce ovaj uskoro napustiti box Kordino devojce simpaticno skroz. Ceska modelsica, Ivana Nedved, cerka Pavela Nedveda, bio neki faktor u Juventusu. Alkaraz spijunira sa tribina
Serena Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Odjuri Meda s teren ko furija 😤 76 62 za Kordu Sad su mu vec male sanse da preuzme prvu poziciju.
peralozac Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Haha ljut Meda ko ljuta paprika. Znači sad sve sitnosopstveničke nade u Sinera. 1
Serena Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 (edited) Mnogo mi se svidja ovo "sitnosopstvenicke nade" Ajde Siner, Evans i Samsonova Edited October 8, 2023 by Serena 1
peralozac Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Hteo sam da dam novu šansu Šeltonu, ali me prošlo još tokom zagrevanja. Posle sam zdušno navijao protiv njega, ali izgleda da slabo dobacuju moji hejterski talasi iz ležećeg položaja. 1
Serena Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Ja nisam gledala cak ni LS, toliko mi je antipatican.
Serena Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 5 hours ago, Serena said: A tu je i duel Duci Morozan, koji bi nas momak trebalo da dobije ali sa plavookim Sremcom nikad nisi siguran. Madjar eliminisao Ducija brzo i bezbolno.
Serena Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 5 hours ago, peralozac said: Hteo sam da dam novu šansu Šeltonu, ali me prošlo još tokom zagrevanja. Posle sam zdušno navijao protiv njega, ali izgleda da slabo dobacuju moji hejterski talasi iz ležećeg položaja. Ukrotice ga Siner prekosutra
Recommended Posts