urkozamanje Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 17 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: ^^ Ima na YT da se nađe ta Doha 2016, bogami ga solidno izmaltretirao Surova nadmoc. Sad bas gledao tu izjavu opet, kaze: "its easy to analyze. I played against a player who did everything perfect. I know nobody playing tennis like this ever. Since i.. since i know this sport i never saw somebody playing at this level". I ja mu potpisujem svaku. Ne znam da li highlights to docaravaju potpuno. Kretanje.. agilnost.. samopouzdanje, cisti udarci, agresija, govor tela, ispuhani balon uzdaha i ocaja u gledalistu. Ma, perfekcija
banecare1 Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 jedva preziveh 12 minuta highlits. sreca da sam na putu i nisam gledao uzivo. skida se HD pa za vikend natenane.
harper lee Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: ^^ Ima na YT da se nađe ta Doha 2016, bogami ga solidno izmaltretirao Imao je Novak te epizode, Nolefam se postarao da napravi kompilaciju na jutjubetu. Rafa u finalu Australije kad su svi ocekivali epski mec jer su obojica pre finala gazili sve pred sobom a ovaj ga oprao kao juniora. Mucenog Dachu Ferera je isto u Australiji jedne godine upropastio u polufinalu, Ferer je ceo mec trcao od jedne loptice koju ne moze da stigne do druge loptice koju ne moze da stigne toliko da je par puta zamalo pao na nos. Berdiha u finalu Pekinga kad mu je na 6:0 5:0 dao dva gema jer je bilo isuvise neprijatno (Berdih posle meca izjavio - znam da rezultat izgleda ruzno ali najludje je sto uopste nisam lose igrao). Federera u Australiji prva dva seta, isto je mislim bilo polufinale, u trecem je Rodja spasao cast uzevsi pet gemova. Tu Dohu ja stalno uzimam kao jedan od argumenata za moj stav da je Novak 2015/16 bio drugacija vrsta zivotinje u odnosu na legendarnu 2011. godinu. Vidjao sam dominacije u tenisu ali ono kako je Novak povremeno igrao u tom periodu nisam video nikad ni pre ni posle toga. Nevezano za rezultate, samo sa stanovista igre. Toliko je cisto udarao da sam imao utisak da zaspe na terenu vratio bi lopticu sredinom reketa, takva kontrola dubine i uglova, ona njegova cuvena siledzijska igra kad te iznova i iznova bombarduje na sirinu sake od linije i sve vreme znas da ce svaka sledeca da ima istu takvu dubinu, isti takav ugao i da ce pasti isto na saku daleko od linije. Nestvaran tenis. 4
renne Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 kako me je tada iznervirao što mu je poklonio ta dva gema, ima to ovde negde i zapisano 1
duda Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Kad već pričamo o tome, meni je AO 2019 bio statement spram Rafe, a i inače. Takvo školovanje u finalu jednog GS ne znam da li je viđeno. Toni je posle izjavio da je već posle prvog gema znao šta sledi, toliko su sumanute bile te lopte. Po brzini, preciznosti, čistoći udarca. Ludilo. 2
Ras Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 14 minutes ago, dùda said: Kad već pričamo o tome, meni je AO 2019 bio statement spram Rafe, a i inače. Takvo školovanje u finalu jednog GS ne znam da li je viđeno. Toni je posle izjavio da je već posle prvog gema znao šta sledi, toliko su sumanute bile te lopte. Po brzini, preciznosti, čistoći udarca. Ludilo. Viđeno u finalu RG godinu dana kasnije. 1
Arkadija Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Nije mi jasno što se finale Sinsinatija nije igralo u večernjem terminu? Možda ne bi bilo mnogo hladnije, ali bi se izbeglo brutalno prženje na suncu. 1
harper lee Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 7 hours ago, renne said: kako me je tada iznervirao što mu je poklonio ta dva gema, ima to ovde negde i zapisano Zasto, jebo te? To je nekada bio uobicajen courtesy medju igracima do pojave Rodzera i Rafe koji su uvek nemilosrdno gazili do kraja kako bi zaplasili protivnike i poslali im poruku za ubuduce. Novak to nikad nije radio osim ako mu se igrac licno ne zameri, kao sto je bio slucaj sa De Minaurom kojeg je ove godine isprasio i vidno blamirao na terenu zainat zbog njegovih posprdnih komentara na Novakov racun godinu dana pre toga za vreme onog skandala sa vizom. Ovako iz glave mi padaju na pamet dva slucaja (Berdih i Berlok) kada je vise nego ocigledno zakocio i poklonio dva gema da igrac ne ode kuci sa svim nulama. Berdih je bio veliki igrac, tog dana je naleteo na jedan od onih Novakovih dana i zavrsilo se kako se zavrsilo. Nije bilo nikakve potrebe za izivljavanjem i dokazivanjem ne znam cega. Prema Rafi i Rodzeru ima drugu vrstu postovanja i za njih to nikada ne bi uradio, kad su drugi igraci u pitanju to su, kao sto rekoh, nekada bile uobicajene stvari. Djokovic voli tenis, uvek ga je voleo, ponasa se i odnosi prema igri otprilike kao sto su se ponasali njegovi idoli iz vremena kad je bio klinac. U tom smislu je starovremski igrac i mentalitetom ne pripada ovoj cinicnoj post-Fedal generaciji igraca. Meni je mnogo drago sto je takav i cenim taj deo njegovog karaktera. 2
reg Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 6 hours ago, Arkadija said: Nije mi jasno što se finale Sinsinatija nije igralo u večernjem terminu? Možda ne bi bilo mnogo hladnije, ali bi se izbeglo brutalno prženje na suncu. Verovatno zbog televizijskih termina. Ovako smo barem mogli da odgledamo (i bauljamo na poslu u ponedeljak).
peralozac Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Zainteresovao si me da potražim kakva je situacija bez "on hard courts" nameštanja. Našao sam ovo na redditu od pre dve godine, znači sada je na 15 pobeda. Teško napredovati kada si stalno prvi 1
peralozac Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 ...ili 16, ko je bio prvi kad su igrali na RG?
bags Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Smem se kladiti da je od ovih Rafinih 22 barem 15 Federer a ovo ostalo je protiv Mareja/Novaka na RG.
mlatko Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 On 23. 8. 2023. at 11:20, peralozac said: ...ili 16, ko je bio prvi kad su igrali na RG? ili 17
TS-CS Posted October 4, 2023 Author Posted October 4, 2023 (edited) On 15.8.2023. at 10:20, TS-CS said: prva pobeda u karijeri za Lajovica u glavnom zrebu Sinsinatija. nikad nije kasno. kisa prekinu duel na mec lopti, kad se vratise samo je odservirao as. smejali se i Cerundolo i sudija ista stvar se zbiva u prijateljskom i svestranom Sangaju. sad se upisao na svih 9 pade Vavrinka u dva seta, nek se spremi Grikspor Kecman predao mec kinezu. sezona za zaborav Edited October 4, 2023 by TS-CS 2
Recommended Posts