Mil@n Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 Odgledao sam jedan game, i sad bi sam sebi jebao sve po spisku. Novak se usro ko pička, ne može prvi servis da pogodi, 2 duple u servis gemu, na kraju ovaj smeč kao pičketina. Ne igra ovaj ništa spec, nego su se Novaku skupila muda na max. Ovo nije on.
aram Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 1 minute ago, Mil@n said: Ne igra ovaj ništa spec ma jok, čini ti se. novak jeste na 70% onoga što može, ne znam zašto, ali opet mali igra fantastično, i defanzivno i ofanzivno je sjajan. 1
Mil@n Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 (edited) Just now, aram said: ma jok, čini ti se. novak jeste na 70% onoga što može, ne znam zašto, ali opet mali igra fantastično, i defanzivno i ofanzivno je sjajan. Ma to ne sporim, ali ovaj naš se usro ko grlica, to se vidi po igri, i duplim greškama, i govoru tela i face. ž Edit: msm, Novak se pita, ovaj se nudi, a naš zablokirao. Edited August 21, 2023 by Mil@n
TS-CS Posted August 21, 2023 Author Posted August 21, 2023 ali kako bi ovog komarca fereroa gazio,ufff daj tu mlataricu
Recommended Posts