Jump to content
IGNORED

MACTEPC 1OOO

TS-CS

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, lostfanforever said:

Sinner u 3

Volela bih da si u pravu mada kad se setim kako je stegnuto odigrao protiv Novaka na W ne bi me iznenadilo da se i veceras raspadne. 

Posted

Siner ju je veceras zakucavao kao cekicem. Bio je nenormalno agresivan, a kad je takav vrlo lako mu se desi da izgubi kontrolu i krene da ispaljuje projektile po metar u aut. Veceras nije, tako da je najzad stigao do prve masters titule:kecman:

Posted

prva pobeda u karijeri za Lajovica u glavnom zrebu Sinsinatija. nikad nije kasno.

kisa prekinu duel na mec lopti, kad se vratise samo je odservirao as. smejali se i Cerundolo i sudija

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Ne razumem zašto Đoković insistira na dubu, kad nema veze sa igranjem na taj način. Skoro sve poene koje je naš dubl osvojio  idu na konto Ćaćića. Novak samo smeta. Ni jedan jedini ritern muu nije pogodio teren, a i sve ostalo je ili u mrežu ili u publiku.

Posted

Ali, ne umeeeee.

Ne ume da se kreće za dubl, ne ume da se pravilno postavi. Ispašće u prvom kolu OI.

Posted

Ma zagreva se čovek, oseća teran, sebe, igrače, ppritisak, nije igrao koliko dugo. 

• +1 2
Posted

Samo se blamira :isuse:

A i Cacica je zeznuo, mozda bi sa nekim drugim u paru prosao bar prvo kolo. 

• +1 1
Posted

Zašto je Monfils 200 i neki, jel imao neku povredu ili je prosto loš?

Posted
23 minutes ago, aram said:

Zašto je Monfils 200 i neki, jel imao neku povredu ili je prosto loš?

Imao je X povreda...

Posted

pa znam u karijeri uopšte, nego pitam za ovo poslednje vreme... desetak godina nije išao ispod top 50, ovo me baš iznenadilo.

Posted
3 hours ago, Serena said:

Samo se blamira :isuse:

A i Cacica je zeznuo, mozda bi sa nekim drugim u paru prosao bar prvo kolo. 

Nisam gledao ali valjda je taj Marejev burazer ipak neko ime u igri parova.

Posted
5 hours ago, Lancia said:

Nisam gledao ali valjda je taj Marejev burazer ipak neko ime u igri parova.

I Marej i Venus su iskljucivo dub igraci, isto kao i Ćaćić. Novak to nije. Kao sto bi Novak demolirai bilo kog dubl igrača u singl meču, tako su i oni demolirali njega u dublu. Žao mi je Ćaćića, odličan je dublaš, i verovatno bi sa nekim pravim partnerom imao više šansi.

• +1 1
Posted

Duci igra odlično, i vodi 1:0 protiv Sinera.

• +1 1