Ros Posted October 8 Posted October 8 jel se to našoj rajskoj ptici ponovo igra tenis. još će upasti u prvih 8, i sta će onda? 3
Serena Posted October 8 Posted October 8 Toeto, 62min rezultat 61 62. Pomogao Wava. Sledeci Safjulin.
Arigato Posted October 8 Posted October 8 Novak u poslednjem stadijumu karijere baš često igra sa protivnicima sa kojima se susreće prvi put. Koboli je bio jedan od tih i zaista je mirisalo na poraz s obzirom na Novakovu zainteresovanost, ali je legao baš jedan fin meč od Novaka.
Max Morlock Posted October 8 Posted October 8 Kako se dalje odvija po Noksu? Juče mi promače dok sam gledao SK nešto kao "Novaku se očistio žreb u Pekingu..." ali nisam čuo detalje budući da sam bio paralelno uključen u non-TV konverzaciju?!
W.F.C. Posted October 8 Posted October 8 Osvaja lagano pred domacom publikom u Sangaju, Safiulin pa Dimitrov. Mislim da ce ipak igrati u Bg, bar se nadam, sad kad se De Minaur prijavio
Serena Posted October 8 Posted October 8 (edited) Grikspur 3x zaredom brejknuo Zvekana. Edited October 8 by Serena
Serena Posted October 8 Posted October 8 (edited) 14 minutes ago, W.F.C. said: Osvaja lagano pred domacom publikom u Sangaju, Safiulin pa Dimitrov. Mislim da ce ipak igrati u Bg, bar se nadam, sad kad se De Minaur prijavio De Minor verovatno juri kartu za zavrsni Novak ce igrati Pariz zbog sponzora, a u BG ce da svrati i pogleda neki mec sa tribina. Edited October 8 by Serena
Arkadija Posted October 8 Posted October 8 (edited) Zverev koji se posvađao sa sudijom Lojanijem, neopravdano, jer je sudija bio u pravu, pa mu pride spočitao i jučerašnji mega kiks Bernardesa. Edited October 8 by Arkadija
Arigato Posted October 8 Posted October 8 Neće igrati BG, a i ne znam što su ugurali ovaj turnir, jer se ne broji za završni masters.
Serena Posted October 9 Posted October 9 Selton je jedan obican pajser, napravice koliko i Sapovalov. Drogirani u cetvrtfinalu ceka Medu ili Cicija 1
Arkadija Posted October 9 Posted October 9 (edited) I Cicipas je imao okršaj sa sudijom zbog oduzimanja prvog servisa, optužio ga je da ima nešto protiv njega. Onda je seo i nije hteo da igra dok nije došao supervizor. Sat je valjda automatski namešten da odmah počne da odbrojava, što zahteva od igrača da se ubrzaju maksimalno. Ne znam kako bi Rafa ovo preživeo. Edited October 9 by Arkadija
Arigato Posted October 9 Posted October 9 Ovo i na Novaka utiče i on se bio nešto raspravljao sa sudijom zbog odugovlačenja servisa. Dobro je, pa je dobar deo Novakove karijere prošao i nije zakačio cirkus od pravila. 1
Recommended Posts