lostfanforever Posted May 11 Posted May 11 11 hours ago, Arkadija said: Kecmanović dobio Ruda. Bravo! Jel ima negde da se pogleda taj mec? Na SK su ga prekinuli u 7 kad je poceo Djokovic i nisam uspela sa nadjem gde da odgledam 2 i 3 set?
Arkadija Posted May 11 Posted May 11 2 hours ago, lostfanforever said: Jel ima negde da se pogleda taj mec? Na SK su ga prekinuli u 7 kad je poceo Djokovic i nisam uspela sa nadjem gde da odgledam 2 i 3 set? bio je na sk 5, tamo je prebačen 1
Arkadija Posted May 11 Posted May 11 Komentari na našim portalima su pravo blago. Neverovatno je koliko smo mi jedan paćenički i zao narod. Prva grupa komentatora su oni koji u ovome vide atentat u rangu onog na Moniku Seleš, zli zapad koji nas mrzi, zaveru protiv sveca Novaka. Druga grupa je još zanimljivija, to su mrzitelji lika i dela NĐ,, pa tu isplivavaju spominjanje, majke i oca, četnikovanje i sve ostalo što ide uz taj kolorit. Treća, najzanimljivija grupa su zlurade hrabriše, oni koji kao Vučić, na rečima mogu da istrpe udarac komete, i da u stilu Čak Norisa otresu prašinu i razjebu kometu. Dakle, vidi ga pao , prenemaže se , glumi, flašica vode, ja to za doručak razbijem o glavu 3 i nikom ništa...... Da ne poveruješ. Puna flašica vode,još ako je bila ona aluminijumska, sa visine od oko 2 metra, iznenada, pa jbt, svako bi se našao u čudu, najmanje. Sigurno je bolelo. 4 1
Ras Posted May 11 Posted May 11 11 hours ago, *edited by mod said: Slučajno sam baš juče odgledao Sajnfelda S5E6. To je epizoda u kojoj gledaju tenis, Sajnfeld biva opčinjen ženom koja je linijski sudija, ali je gluva, a Krejmer želi da postane sakupljač loptica. U povratničkom meču za Moniku Seleš, Krejmer koji debituje kao ball boy, trčeći kao sumanut za nekom lopticom je (Moniku) pokosi i ona ostaje da leži na terenu.
FPLS Posted May 11 Posted May 11 Vrhunski Btw, Hamad posle Popirina rutinirao i Fokinu, na redu je Medvedev 4
Arkadija Posted May 11 Posted May 11 Nadal u rasulu, prvi set je izgubio sa 6:1. u drugom Hurkač vodi sa 3:2
banecare1 Posted May 11 Posted May 11 bas se nervirao rafa. sirenje i mlataranje rukama koliko je nemocan. zalosno
TS-CS Posted May 11 Author Posted May 11 kad ti Hubi krene udeljivati pekarske proizvode na tvojoj omiljenoj podlozi onda ne pitaj za kim zvona zvone. bio mu je ovo jubilarni 500. mec na hiljadarkama, sto se tice pobeda, u prvom kolu je upisao 200. na clay mastersima, kao i 70. u vecnom gradu .... lepe cifre ali izgleda da je to to Matches played - Masters 1000 main draw 500 Nadal 492 Djokovic 489 Federer 331 Murray Matches won - Masters on Clay 200 Nadal 134 Djokovic 113 Federer 80 Ferrer Matches won - Rome Masters 70 Nadal 68 Djokovic 34 Federer 26 Muster 1
Ros Posted May 11 Posted May 11 kako ću da zebem ako hurkac nekad pobedi novaka na travi ili betonu 👀
Popular Post Serena Posted May 11 Popular Post Posted May 11 Javljam se iz Rima gde sam se danas licno uverila da je sa Novakom sve ok Gledala sam Medjedovicev ceo mec i bas sam se odusevila sa koliko zara on igra. Puca od samopouzdanja, a i fizicka sprema mu je vrhunska. Imao je i sjajnu podrsku sa tribina. Odgledala sam Novakov trening, do duse iz daleka posto je bio na terenu br 5, do kog se ne moze lako doci. Bilo je bas puno fanova i sjajan aplauz je dobio za kraj. Trenirao je sa levorukim momkom jer mu je sledeci protivnik levoruk. Trazio ja da mu servira, a on je reternirao. Uzivo to izgleda kao munje da sevaju Prvi put sam sad bila na Foro Italico, prelepo izgleda ceo taj kompleks, slikala sam dosta ali da vas ne zatrpavam vec vidjenim, samo jedna Novakova gde se vidi Rubljov na klupi kako spijunira i jos jedna sa Pietragelia, najlepseg stadiona na svetu. 12 3 3
Serena Posted May 12 Posted May 12 1 hour ago, Sandradjer said: @Serena Pozdravi Pietrangeli-ja Samo teren, njega necu jer je bas smrad, a i ne voli Novaka Danas zujimo po gradu jer u 3 imamo voz, sutra je radni dan. 1
Recommended Posts