April 27, 20241 yr On 21. 4. 2024. at 20:59, Serena said: Bosov maneken Beretini preskace Madrid, ima upalu krajnika Za njega jos vece postovanje kad sa upalom preskace.
April 27, 20241 yr 1 hour ago, Hele said: Za njega jos vece postovanje kad sa upalom preskace. Ali zato Rim ni zdrav nece preskociti Bio dobar mec sinoc, mene savladao umor na pola drugog seta. Jutros vidim u trecem setu na 5 4 Olga servirala za set i nije uspela. Kasnije u TB spasila 5 mec lopti ali na sestoj posustala.
April 27, 20241 yr Author na live listama Danilovic #107 a Medjedovic #119 ne da im se da se ustale medju prvih sto pa to ti je
April 27, 20241 yr Daleko je Nadal od svojih najboljih izdanja, ali opet dovoljno dobar da u ovim godinama, posle toliko povreda i neigranja, savlada desetog na svetu. Biće jako nezgodan na Rolan Garosu ako se na ovim turnirima dovoljno "zagreje".
April 28, 20241 yr Koliko sam ja primetio bilo je relativno ok 3,4 godine. Sad bi trebalo na neku obnovu verovatno.
April 28, 20241 yr Mala Mira razbila Wimbldonsku sampionku Vondrusovu. Gledala sam na preskoke drugi set. Podseca jako na Moniku Seles. Opasno dete. Nabildovali su je pa sad jos snaznije udara i deluje stabilnije. Ne znam koliko je to dobro za njene zglobove...
April 29, 20241 yr kako se u Madridu lepo odnose prema Nadalu, sve nejač i nemači pojma u žrebu, ko će, ako neće svoj svome.
April 29, 20241 yr 37 minutes ago, Arkadija said: kako se u Madridu lepo odnose prema Nadalu, sve nejač i nemači pojma u žrebu, ko će, ako neće svoj svome. 4:1 za nejakog Urosa
April 29, 20241 yr Kako me NERVIRA sa ovim flasicama! Zasto se na treninzima oblaci normalno, a na mecevima kao Obuci Cicu? Dok ja pisem gluposti nejaki Uros vratio brejk.