April 14, 20241 yr meni poraz teško pada zbog šanse za triplom kolekcijom mastersa koja bi pojačala bold na rekord neuporediv sa bilo čim. ne znam za drugi podvig na koji se ne može staviti "ali" posle kojeg i dalje zrači kao anomalija sa druge planete. i nadalovih 14 rg titula dobija senku kad se pomene novakovih 10 ao.
April 14, 20241 yr 16 minutes ago, utilitarist said: meni poraz teško pada zbog šanse za triplom kolekcijom mastersa koja bi pojačala bold na rekord neuporediv sa bilo čim. ne znam za drugi podvig na koji se ne može staviti "ali" posle kojeg i dalje zrači kao anomalija sa druge planete. i nadalovih 14 rg titula dobija senku kad se pomene novakovih 10 ao. +1 sumnjam da ce ikad vise doci tako blizu u monte karlu. ili da ce ikad vise igrati monte karlo. jebiga
April 14, 20241 yr Ovaj Rud je mogao i juce ovako da se samoubije... Decko se paralise u finalima velikih turnira. Ciciju se posrecilo bas, sa Novakom ne bi ovako lako prosao.
April 14, 20241 yr Iako nije harizmatičan, nekad mi je Ruud bio simpatičan, pre svega što je bio maksimalno korektan i mnogo se trudio. U zadnje vreme je počeo nešto mnogo da se buni, svadja sa sudijama, tako da je izgubio moje simpatije...
April 14, 20241 yr Cici 3. trofej u Kneževini, malo li je. Rud od juče i Rud danas dva različita igrača. Ovog od danas bi onako poluspreman Đovak dobio, ne mogu da kažem lagano, ali dobio. Edited April 14, 20241 yr by Arkadija
April 14, 20241 yr Nista se Rud tu nije pitao, mislim da bi i Novak izgubio od Cipija finale, trenutno je u dobroj formi. Bice zanimljivo videti, ko ce sve uci u RG tip-top nabrijan.
April 14, 20241 yr I tako je crveno-beli Cici dobio crnog-belog Ruda mladici borovi devojke jele.... Novakovi porazi od Nardija i Ruda mozda donesu i nesto dobro u nastavku sezone.
April 16, 20241 yr Italijani ne prestaju da placu za pokradenim poenom u TB protiv Cicija, a ne secaju se da je dan pre toga u mecu protiv Runea sudija radio za Sinera.