mlatko Posted April 13 Posted April 13 34 minutes ago, booyaka said: Dosta je bilo mečeva na ovom turniru za Noleta, pripreme za RG neka nastavi u Rimu. edit: mada može i Mile U Madridu da odigra koliko mu se ćefne (čitaj: koliko ga budu poštovali) a u Rimu zna se, revanš za AO On 6. 4. 2024. at 13:47, mlatko said: 1\2
Serena Posted April 13 Posted April 13 Dva sljakasta majstora u finalu Mislim da je vreme da Rud osim dvestapedesetica mazne i neku vecu titulu.
Lancia Posted April 13 Posted April 13 21 minutes ago, Tsai said: Onaj smec na 4:4 40:30 za ruda ga je ukanalio Bem ti smec, bukvalno svaki je triler. 2
Arkadija Posted April 13 Posted April 13 Završiće karijeru, a da neće naučiti pošteno da udara smeč 1 1
Sandradjer Posted April 13 Posted April 13 (edited) Avion do Rima u periodu turnira oko 20 evrica po smeru. Karte za turnir nisu bezobrazno skupe . Samo da Djokovic odigra kako valja. https://ticketing.internazionalibnlditalia.com/en/prices Edited April 13 by Sandradjer
mlatko Posted April 13 Posted April 13 57 minutes ago, Sandradjer said: Avion do Rima u periodu turnira oko 20 evrica po smeru. Karte za turnir nisu bezobrazno skupe . Samo da Djokovic odigra kako valja. https://ticketing.internazionalibnlditalia.com/en/prices Ne gledaj cene smeštaja... jer ih ni nema skoro
bradilko Posted April 13 Posted April 13 (edited) 1 hour ago, Arkadija said: Završiće karijeru, a da neće naučiti pošteno da udara smeč jebote to i mene nervira kod njega damo tako. ponadao sam se kad mu je postao trener onaj martin ali su raskinuli brzo. kako on to promasi a nije neki kepec. ni ivanisevic ga nije naucio. moje diletant misljenje je da kao malac nije imao pravog trenera za to. boba je to rokao samo tako, ivanisevic isto. jebiga sad videh da nole izgubio. e pa u pizdu materinu Edited April 13 by bradilko 1
red star forever Posted April 13 Posted April 13 Smeč je stvarno misterija. GOAT koji smečuje kao amater 🤦 1
Hele Posted April 13 Posted April 13 Moja bivsa je igrala vrh stoni tenis, sve dok nisam provalio da ne trebam ozbiljno da igram protiv nje i nabijam iz sve snage nego jos svaku bacim laganu i visoku 🤣 Svaku je u mrezu zabijala 🤣 Pa se pitam da li je mozda to taktika protiv Novaka koju niko nije provalio - samo mu bacas balone i teras ga da igra voleje, a on masi zicere 🤣🤣🤣 1 5
Sandradjer Posted April 14 Posted April 14 8 hours ago, mlatko said: Ne gledaj cene smeštaja... jer ih ni nema skoro Ma moze u Rimu da se nadje spavanje za 30-40 evrica i to bas u delu prema Foro Italico. Gledala sam 1
mlatko Posted April 14 Posted April 14 58 minutes ago, Sandradjer said: Ma moze u Rimu da se nadje spavanje za 30-40 evrica i to bas u delu prema Foro Italico. Gledala sam Hostel možda 1
Ras Posted April 14 Posted April 14 (edited) 7 hours ago, red star forever said: Smeč je stvarno misterija. GOAT koji smečuje kao amater 🤦 Zbog smeča se sad valja u blatu i još uvek juri olimpijsko zlato. Edited April 14 by Ras 1
Sandradjer Posted April 14 Posted April 14 9 minutes ago, Ras said: Zbog smeča se sad valja u blatu i još uvek juri olimpijsko zlato. 1
lostfanforever Posted April 14 Posted April 14 (edited) sad sam bacila oko na reprizu. A, mogao je dobiti ovo lako! Isto lako kao sto je trebalo da izgubi 2. set sa ~ 17% prvog servisa... Edited April 14 by lostfanforever
Recommended Posts