December 28, 20241 yr On 11. 12. 2024. at 23:33, brusli said: Priznaj da si ga memoriso. Studio B, oduvek memorisan. Volim ja da slušam RS isto kao i RFE. Nikad nije kasno da čovek proširi vidike i nauči nešto novo.
December 29, 20241 yr I ja u kolima imam 6 memorisanih stanica: studio B, 202, rock radio, naxi, karolina, i 6-tu stalno menjam jer nema nista pametno. Od ovih je najgori Studio B. Ranije je izbor bio mnogo bolji, npr Laguna radio.
May 31May 31 19 minutes ago, Frank Pembleton said:Ozbiljno talasanje najavljena seča produkcije od 30-50% ljudi dobika otkaz...Odlicne vesti!
May 31May 31 Uvek je lepo čuti da ne cveta cveće ni u njihovo preduzeće. Ali ne sumnjam da će propagandisti preživeti i nakaciti se na drugi izvor finansiranja.
May 31May 31 4 hours ago, fusion_ said:Ja verujem da većina ljudi nema pojma da ovaj kanal uopšte postoji.mislim da imaju vesti u 9 ujutru i u 9 uvece. izmedju ukrajina ruski popovi nasa dijaspora u moskvi i dokumentarci iz sibira
May 31May 31 Znaci Dusica ostala bez posla, hajde da vidimo gde ce se zalutati...BTW: Ko finansira taj program, Telekom ili pare dolaze direktno iz Kremlja?
May 31May 31 5 minutes ago, TWEN FM said:Znaci Dusica ostala bez posla, hajde da vidimo gde ce se zalutati...BTW: Ko finansira taj program, Telekom ili pare dolaze direktno iz Kremlja?Koliko znam direktno Rusi.
May 31May 31 Hvala za odgovor, sigurno im trebaju pare za druga i vaznija propagandna sredstva. BTW: Gledao sam malo njihovu webstranu (preko VPN, posto je blokiran RT Srbija u nemackoj) i sekciju "Emisije", konkretno jutarnji i vide se slicice iz emisije i moram reci da Dusica dobro izgleda, ali njeno oblacenje je sada gori nego kad je radila na RTS, na ruzicastom kosmaru je nisam gledao. To je moje misljenje, mozda se nekom drugome vise svidja takva kakva je...