Eleniko Posted December 11 Posted December 11 slušo sam radio sputnik u kolima, pa je počelo da mi se priviđa da neki forumaši rade tamo 1 2 1
jorma shparga Posted December 11 Posted December 11 2 hours ago, svashtabezneshto said: ima li imena nekih? jel su uspeli nahvatati neko 'zvučno' sem smajlović? Ugrica tamo Sta ce da vodi ? Colpo grosso Siberian edition ? 1
svashtabezneshto Posted December 11 Posted December 11 već ima neku emisiju na sajtu rt-a, relativizacija ili nešto slično
jorma shparga Posted December 11 Posted December 11 14 minutes ago, svashtabezneshto said: već ima neku emisiju na sajtu rt-a, relativizacija ili nešto slično Zanimljivo, zar nije relativizacija devojacko prezime onog klacara?
kud u maglu Simoviću Posted December 11 Posted December 11 17 minutes ago, bags said: Kakav jadnik trebas biti da dozvolis RT u 2025. ?
brusli Posted December 11 Posted December 11 7 hours ago, Eleniko said: slušo sam radio sputnik u kolima, pa je počelo da mi se priviđa da neki forumaši rade tamo Priznaj da si ga memoriso.
Eleniko Posted December 11 Posted December 11 14 minutes ago, brusli said: Priznaj da si ga memoriso. Studio B bratino ide prvo Sputnik pa Slobodna Evropa, mozak mi zacvrči 1
Recommended Posts