Time Crisis Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 10 hours ago, nautilus said: mislim da je tamo negde 2010 uzeo posebnog trenera samo za servis i to je bila jedna od prvih stvari koje je unapredio u svojoj igri. Ako misliš na Toda Martina, to mu je bila verovatno najgora odluka u karijeri i period kad je imao najgori servis u top 100 Od Bekera kreće oporavak 3
bradilko Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 melburn nece nazvati neki teren novak djokovic. histerija
Ras Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 5 hours ago, Time Crisis said: Ako misliš na Toda Martina, to mu je bila verovatno najgora odluka u karijeri i period kad je imao najgori servis u top 100 Od Bekera kreće oporavak 2009. Jedna od gorih sezona NĐa, a nakon toga znamo šta je došlo.
Time Crisis Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 54 minutes ago, Ras said: 2009. Jedna od gorih sezona NĐa, a nakon toga znamo šta je došlo. I 2010: Quote Apr 12, 2010 — MONACO — Second-ranked Novak Djokovic of Serbia split with American coach Todd Martin on Monday 2
Mel Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 Bas sam bila hepi sto je uzeo. Da mu pomognem izasla sam iz sobe kad je krenula neizvesnost u trecem setu plus ako ne haluciniram videla da mu vobluje noga. Nisam se vracala dok sestra nije pocela da se dernja. Znaci super. Sto se mene tice, Novak sad moze i da ode u penziju, hodocasce u Indiju ili ono wotevah.Naravno sigurna sam da Novak ima druge ambicije, ali mislim da sam ja zadovoljna skroz 1
Serena Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 Ozmov tekst na SK 👍 https://sportklub.rs/blog/sasa-ozmo/novakovo-godinu-dana-dugo-vece-niko-ne-rezira-kao-zivot/
cedo Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 tacno tako jedan jebeno dobar film moze da se snimi od onog novakovog tvita, preko granicne kontrole, dva sudjenja, svih zabrana igranja, igranja malih turnira, ukljucujuci i ruse na wimbledonu sa sve posledicama po novaka pa sve do poruke deci u pobednickoj izjavi ima toliko materijala za dokumentarac 4
TS-CS Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 malo opskurniji statsi 500. atp pobeda na betonu na otvorenom (outdoor hard) i 50. titula u ovakvim uslovima! ovi turniri cine prakticno polovinu toura i zanimljivo da ih nema u Evropi (sljaka, trava, indoor hard) jos su samo Agasi i Federer terali preko 500 ali nisu sakupili toliko trofeja: Djokovic 50 (13gs) Federer 47 (11gs) Agassi 39 (6gs) 1
Ras Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 Gde da vidim TB trećeg seta, ili čak i treći set? Ne nalazim na YT.
Budja Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 10 hours ago, cedo said: tacno tako jedan jebeno dobar film moze da se snimi od onog novakovog tvita, preko granicne kontrole, dva sudjenja, svih zabrana igranja, igranja malih turnira, ukljucujuci i ruse na wimbledonu sa sve posledicama po novaka pa sve do poruke deci u pobednickoj izjavi ima toliko materijala za dokumentarac Moze i jedna serija. Jedna od takojde zanimljivijih epizoda: Pepe Imas i vracanje u zivot. 1
Gutterball Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 (edited) Srki bi dobio Oskara za sporednu ulogu... Edited January 30, 2023 by Gutterball 1 4
Kampokei Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 Biopic o Kljaki bi bio u rangu ovih filmova o Morisonu i Merkjuriju. Samo Pepe Imaz i australijska odiseja 2022/23 bi bile dovoljne. A naslo bi se jos materijala.
Recommended Posts