Jump to content
IGNORED

AO23 aka Grof Monte Kljako is back, bitches!!!

Ros

Recommended Posts

Posted
10 hours ago, nautilus said:

mislim da je tamo negde 2010 uzeo posebnog trenera samo za servis i to je bila jedna od prvih stvari koje je unapredio u svojoj igri.

Ako misliš na Toda Martina, to mu je bila verovatno najgora odluka u karijeri i period kad je imao najgori servis u top 100 :D Od Bekera kreće oporavak

• +1 3
Posted

melburn nece nazvati neki teren novak djokovic.

histerija 

Posted
5 hours ago, Time Crisis said:

Ako misliš na Toda Martina, to mu je bila verovatno najgora odluka u karijeri i period kad je imao najgori servis u top 100 :D Od Bekera kreće oporavak

2009.

Jedna od gorih sezona NĐa, a nakon toga znamo šta je došlo.

Posted
54 minutes ago, Ras said:

2009.

Jedna od gorih sezona NĐa, a nakon toga znamo šta je došlo.

I 2010:

Apr 12, 2010MONACO — Second-ranked Novak Djokovic of Serbia split with American coach Todd Martin on Monday

• +1 2
Posted

Bas sam bila hepi sto je uzeo. Da mu pomognem izasla sam iz sobe kad je krenula neizvesnost u trecem setu plus ako ne haluciniram videla da mu vobluje noga. Nisam se vracala dok sestra nije pocela da se dernja. Znaci super. Sto se mene tice, Novak sad moze i da ode u penziju, hodocasce u Indiju ili ono wotevah.Naravno sigurna sam da Novak ima druge ambicije, ali mislim da sam ja zadovoljna skroz :lolol:

• Wub 1
Posted

Dve bele zastave jedna protiv druge. 

• Tužno 1
Posted

tacno tako

jedan jebeno dobar film moze da se snimi od onog novakovog tvita, preko granicne kontrole, dva sudjenja,

svih zabrana igranja, igranja malih turnira, ukljucujuci i ruse na wimbledonu sa sve posledicama po novaka

pa sve do poruke deci u pobednickoj izjavi

ima toliko materijala za dokumentarac

• +1 4
Posted

malo opskurniji statsi :)

500. atp pobeda na betonu na otvorenom (outdoor hard) i 50. titula u ovakvim uslovima!

ovi turniri cine prakticno polovinu toura i zanimljivo da ih nema u Evropi (sljaka, trava, indoor hard)

jos su samo Agasi i Federer terali preko 500 ali nisu sakupili toliko trofeja:

Djokovic 50 (13gs)

Federer 47 (11gs)

Agassi 39 (6gs)

• +1 1
Posted

Gde da vidim TB trećeg seta, ili čak i treći set? Ne nalazim na YT.

Posted
10 hours ago, cedo said:

tacno tako

jedan jebeno dobar film moze da se snimi od onog novakovog tvita, preko granicne kontrole, dva sudjenja,

svih zabrana igranja, igranja malih turnira, ukljucujuci i ruse na wimbledonu sa sve posledicama po novaka

pa sve do poruke deci u pobednickoj izjavi

ima toliko materijala za dokumentarac

Moze i jedna serija.

Jedna od takojde zanimljivijih epizoda: Pepe Imas i vracanje u zivot.

• +1 1
Posted (edited)

Srki bi dobio Oskara za sporednu ulogu...

Edited by Gutterball
  • +1 1
  • Haha 4
Posted

Biopic o Kljaki bi bio u rangu ovih filmova o Morisonu i Merkjuriju. Samo Pepe Imaz i australijska odiseja 2022/23 bi bile dovoljne. A naslo bi se jos materijala.