Glass Joe Posted January 29 Share Posted January 29 Aha, pokazao i treću komponentu uspeha Quote Link to comment
mlatko Posted January 29 Share Posted January 29 To se nije videlo u prenosu. Iskusna režija...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Quote Link to comment
Filozof manijak Posted January 29 Share Posted January 29 mozak, srce, primicač! 4 Quote Link to comment
Popular Post MiddleClass Posted January 29 Popular Post Share Posted January 29 1 hour ago, Olimpijac said: Da li su se oglasili Nadal i Federer? Jesu Spoiler 6 28 Quote Link to comment
bags Posted January 29 Share Posted January 29 1 hour ago, Frank Pembleton said: Evo ti ovo Trazim nesto provokativnije sa zastavom i kozom... Quote Link to comment
Hele Posted January 29 Share Posted January 29 (edited) 6 hours ago, Serena said: Ali reci koja ti smradina i umisljenko moras da budes da odobris ovu reklamu. Da za mene ovo snime, ja bih umro od smeha i rekao im da obrisu to i da se ne blamiraju. I onda se fura narativ Federer dobar momak, a Djokovic djubre. Ko mu i prizna da je GOAT, dodace da je djubre. A Novak nikada ne bi odobrio ovakvu reklamu. Edited January 29 by Hele Quote Link to comment
Popular Post Rumpelstiltskin Posted January 29 Popular Post Share Posted January 29 .Sent from my MI 6 using Tapatalk 9 1 Quote Link to comment
Filozof manijak Posted January 29 Share Posted January 29 3 hours ago, Filozof manijak said: srce, koza, zadnja loza! 3 Quote Link to comment
Arthur Kirkland Posted January 29 Share Posted January 29 Javio se Deda. Celafuto tihuje za sad 6 Quote Link to comment
Šumejker-Levi 9 Posted January 29 Share Posted January 29 10 hours ago, johan nagel said: Крокодили су Hide contents Moj OCD vidi nejednakost u donjem desnom delu brojke. Levo su dva krokodila, desno dva krokodila i vilica. 1 Quote Link to comment
dragance Posted January 29 Share Posted January 29 15 minutes ago, Šumejker-Levi 9 said: Moj OCD vidi nejednakost u donjem desnom delu brojke. Levo su dva krokodila, desno dva krokodila i vilica. 1 1 Quote Link to comment
Recommended Posts