January 29, 20232 yr Just now, Olimpijac said: Da li su se oglasili Nadal i Federer? Verovatno jesu. Međusobno.
January 29, 20232 yr Just now, Zli Gli said: Jesu, izvristali od muke u krugu svojih porodica Ako misliš da ih zabole ili su ravnodušni, pogotovu Nadal, grdno se varaš.
January 29, 20232 yr Ma ne bre, ubedjen sam da su pregoreli obojica, najozbiljnije Edited January 29, 20232 yr by Zli Gli
January 29, 20232 yr a federer je dobio aplauz na rod lejver areni zbog tog novaka kome nije nasao za shodno ni da cestita
January 29, 20232 yr Ima li neko dobar predlog za avatar sa goat simbolom? Treba mi za posao. Evo ti ovo Autor Miroslav VujovićImaš ga na FB....shiit has hit the fan.
January 29, 20232 yr Ja sam pocela da placem puno pre ovoga Koliko mi ga je bilo zao prosle godine u ovo doba 😔 Mislim da ne mozemo ni da zamislimo kroz sta je sve prosao, on i njegova familija.
January 29, 20232 yr Sto se Feda i Nadala tice, imaju oni pametnijeg posla nego da gledaju finale GS a Im izreka koja kaze: Ko me nece nije me ni zasluzio. Tako i njih dvojica. Fokina mu cestitao nesto u fazonu Novace vrati se na svoju planetu