December 16, 20222 yr Uh... Hvala za svePočivaj u miru legendo Sent fra min OnePlus Nord via Tapatalk
December 16, 20222 yr Opalilo me kao maljem kad sam video topik Iako sam video ove vesti poslednjih dana o pogoršanju stanja, bio sam ubeđen da je to samo jedan korak unazad na putu do oporavka. Počivaj u miru
December 16, 20222 yr A pre par meseci se pominjao kao trener Seltika ili Rendžersa i delovalo je dobro. Uz Karlosa najbolji izvođač slobodnjaka svih vremena. Slava mu.
December 16, 20222 yr Najbolji izvodjac slobodnih udaraca, svih vremena, barem za mene licno. Pocivaj u miru legendo. Edited December 16, 20222 yr by Micko8
December 16, 20222 yr Ne bre.. Gledam mog klinca kako razvaljuje loptu danas i setim se njega i razmisljam o tome kako je pricao o svom detinjstvu i kapiji koju je urnisao. Simbol snage, volje, odlucnosti. Bas sam ga jako gotivio. Laka ti zemlja Sinisa
December 16, 20222 yr Nisam ga nešto voleo, ali sam voleo što je svaki faul na polovini protivnika bio skoro pa siguran gol. Odmori, majstore. A mi da se podsetimo: