Serena Posted June 11, 2023 Author Posted June 11, 2023 Tako su i Monfa i Svitolina krenuli pa znamo u sta se pretvorilo
Lancia Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 Ko hoce da cita malo o poslovima familie Nadal, videce da su Djokovici male mace. Korupcija u Spaniji?¿ Ko bi reko. Udrite gugl translejt, mrzi me da prepricavam. 1 1
Milošica Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 (edited) Meni je Federer već mnogo godina jedan od omiljenih sportista ikada, jer sam izgleda utripovao da je njegovo "gospodstvo" iskreno a ne marketinški trik. Da li je moguće da se nije javio, pa makar i da isfolira poštovanje prema svemu ovome? Edited June 12, 2023 by Milošica 1 1
Mel Posted June 12, 2023 Posted June 12, 2023 5 minutes ago, Milošica said: Meni je Federer već mnogo godina jedan od omiljenih sportista ikada, jer sam izgleda utripovao da je njegovo "gospodstvo" iskreno a ne marketinški trik. Da li je moguće da se nije javio, pa makar i da isfolira poštovanje prema svemu ovome? Ma kakav gospodin, deluje da ima izlive besa na onu Mirku, u svakom sluchaju ima neki controlling vajb. 1
Mil@n Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 2 hours ago, Milošica said: Meni je Federer već mnogo godina jedan od omiljenih sportista ikada, jer sam izgleda utripovao da je njegovo "gospodstvo" iskreno a ne marketinški trik. Da li je moguće da se nije javio, pa makar i da isfolira poštovanje prema svemu ovome? Malo si pa imao primera za njegovo "gospodstvo", sve i da imaš 8 godina a ne 20 i koliko... 1
Shan Jan Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 Pa ima te neke usadjene manire pa prolazi kao gospodin iako je govno od coveka. Samo jedan od malih podsetnika: I ovaj legendarni sore losser momenat: 1
Milošica Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 (edited) 18 minutes ago, Mil@n said: Malo si pa imao primera za njegovo "gospodstvo", sve i da imaš 8 godina a ne 20 i koliko... Ajde bre sine skloni se s tim načinom obraćanja. Klasičan lik koji to voli eto preko foruma. Edited June 13, 2023 by Milošica
Mil@n Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 Just now, Milošica said: Ajde bre sine skloni se s tim načinom obraćanja. Dobro tata.
Milošica Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 Just now, Mil@n said: Dobro tata. Idemo u parkić sutra, da drkamo na Jokaru zajedno kao pravi tata i sin
JohnnyD Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 (edited) Jel ima neko predstavu sta se tacno zbilo izmedju Novaka i Ane Ivanovic...? Pitam jer je Ana redovno iskomentarisala zensko finale na twitteru, a o Novaku ni reci. Malo sam guglao i neke od teorije su da su ljuti jedno na drugo od kad je ova raskinula sa nekim njegovim drugarom i smuvala se sa Nemcem, ili da je to sto je podrzavala Federera, te se nije oglasila za vreme Novakove krize u Australiji. Edited June 13, 2023 by JohnnyD
Shan Jan Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 A mozda je i zenamu malo ljubomorna na Anu, pricalo se da su Nole i Ana bili buchi-buchi kad su bili mladi 1
Serena Posted June 13, 2023 Author Posted June 13, 2023 Ja mislim da mu je Ana privatno cestitala, a mozda i Fed 1
Serena Posted June 13, 2023 Author Posted June 13, 2023 9 hours ago, Mel said: Ma kakav gospodin, deluje da ima izlive besa na onu Mirku Izlivi besa da, ali obrnutom smeru 😉 Zna se ko u njihovoj kuci suknju nosi Samo kad se setim njene face na onom AO koji je izgubio od Nadala pa se rasplakao na ceremoniji. Pa onda onog dobacivanja Vavrinki kad je morao sudiju da zamoli da je opomene... A i Kirios je na jednoj KZS bio upitan sta mu je najteze bilo na mecu protiv Feda, a on rekao Mirkini zvizduci izmedju prvog i drugog servisa. 1 1
Recommended Posts