September 24, 20231 yr Za gosin Rodju je odelo . Dobre su mu papuce . Ovde mi je Mirka kao secer Edited September 24, 20231 yr by Sandradjer
September 24, 20231 yr Author 8 minutes ago, Filozof manijak said: Meni se sviđja papuče A Veronika? Meni je bolja od one Beretinijeve Edited September 24, 20231 yr by Serena
September 24, 20231 yr 16 minutes ago, Serena said: A Veronika? Meni je bolja od one Beretinijeve E to jeste . Poslusacu manijaka, dobre su obe
September 24, 20231 yr Author Zavisi za cega Meni Melisa deluje nekako tupavo, valjda zbog Beretinija Ovo dvoje su mi simpa
September 25, 20231 yr Od trača do istine? The Tsitsidosa account is empty now. And both of them have deleted their photos as a couple from their profiles.
September 25, 20231 yr što se desilo sirotom papacicpasu? badosa pljuckala ljuske od sjemenki po njemu? bazde joj noge? wtf? ali kako ga strijelja pogledom, vrh (zapravo, ne strijelja... više ga živog spaljuje)
September 25, 20231 yr Author Stvarno 😃 ko pise? Jesam li ja rekla da mi je na USO u onoj cvetnoj haljini izgledala kao da je trudna?
September 25, 20231 yr 2 hours ago, Serena said: Stvarno 😃 ko pise? Jesam li ja rekla da mi je na USO u onoj cvetnoj haljini izgledala kao da je trudna? neki stranjski portal. ako naletim ponovo, podelicu