July 20, 20231 yr 2 minutes ago, Filozof manijak said: I meni je grožđe kišjelo Chu nisam rekla da bih odbila da mi neko da takav mansion, malo bih preuredila to je sve.
July 20, 20231 yr 31 minutes ago, Mel said: Kapiram da tako zivi visha klasa ali meni ovo bukvalno i stvarno izgleda kao hotel a ne nechiji dom. Nema nikakav lichni pechat, deluje kao da niko tu ne zivi. Mada mozda imaju par soba koje stvarno koriste koje izgledaju normalnije, a pokazivali su ovaj generic deo. I ono sa sedenjem u nekim prozorima, ja obozavam te njuks ali ovo je bilo na nivou wtf bezveze. Inside Kim and Andy Murray's luxury Scottish hotel Ako je neko propustio da vidi naslov videa.
July 20, 20231 yr Author 3 hours ago, Mel said: I ono sa sedenjem u nekim prozorima, ja obozavam te njuks ali ovo je bilo na nivou wtf bezveze. Kibicfenster je to, samo na skotski nacin Ja i da imam para za tako nesto be bih otisla u njega. Nije mi kiselo grozdje zaista se ne bih osecala prijatno. Zamisli prospes kafu na tu neku fotelju ili caj od hibiskusa na tepih (meni prosula kuma, na bez tepih, nije mu bilo spasa).
July 20, 20231 yr 23 minutes ago, Serena said: Kibicfenster je to, samo na skotski nacin Ja i da imam para za tako nesto be bih otisla u njega. Nije mi kiselo grozdje zaista se ne bih osecala prijatno. Zamisli prospes kafu na tu neku fotelju ili caj od hibiskusa na tepih (meni prosula kuma, na bez tepih, nije mu bilo spasa). Da a ova lady je bash ponosna kako je ispalo. Za to vreme pinterst pun toga kako to treba da izgleda a da bude cozy i inviting a ne onako discouraging da uopste sednes na to.
July 21, 20231 yr 18 hours ago, Serena said: . Zamisli prospes kafu na tu neku fotelju ili caj od hibiskusa na tepih (meni prosula kuma, na bez tepih, nije mu bilo spasa). ja bih baš namerno prosipao kafu i ta obojena pića od kojih se fleke teško uklanjaju, mislim da mi je to jedno od najvećih zadovoljstava. Kao i da pokvarim red i sređenost kod osoba sa OCD-om
July 21, 20231 yr Ovo nema veze ni sa tenisom, a ni sa teniserima: Who Is Ethan Slater? — Meet Ariana Grande's Boyfriend and Wicked Co-Star (elle.com)
July 21, 20231 yr 1 hour ago, Ras said: Ovo nema veze ni sa tenisom, a ni sa teniserima: Who Is Ethan Slater? — Meet Ariana Grande's Boyfriend and Wicked Co-Star (elle.com) idi bre, ovaj naš je lepši
July 24, 20231 yr Author Sapovalov se zeni protiv svedske teniserke Mirjam Bjorklund sa kojom je u vezi od 2019.
July 24, 20231 yr 12 minutes ago, Serena said: Sapovalov se zeni protiv svedske teniserke Mirjam Bjorklund sa kojom je u vezi od 2019. Kad pocinje mec?
July 24, 20231 yr 59 minutes ago, Serena said: Sapovalov se zeni protiv svedske teniserke Mirjam Bjorklund sa kojom je u vezi od 2019. Gledam slike, negde su ko brat i sestra, ona izgleda starija.