Mel Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 2 minutes ago, Filozof manijak said: I meni je grožđe kišjelo Chu nisam rekla da bih odbila da mi neko da takav mansion, malo bih preuredila to je sve.
Arkadija Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 31 minutes ago, Mel said: Kapiram da tako zivi visha klasa ali meni ovo bukvalno i stvarno izgleda kao hotel a ne nechiji dom. Nema nikakav lichni pechat, deluje kao da niko tu ne zivi. Mada mozda imaju par soba koje stvarno koriste koje izgledaju normalnije, a pokazivali su ovaj generic deo. I ono sa sedenjem u nekim prozorima, ja obozavam te njuks ali ovo je bilo na nivou wtf bezveze. Inside Kim and Andy Murray's luxury Scottish hotel Ako je neko propustio da vidi naslov videa. 1
Serena Posted July 20, 2023 Author Posted July 20, 2023 3 hours ago, Mel said: I ono sa sedenjem u nekim prozorima, ja obozavam te njuks ali ovo je bilo na nivou wtf bezveze. Kibicfenster je to, samo na skotski nacin Ja i da imam para za tako nesto be bih otisla u njega. Nije mi kiselo grozdje zaista se ne bih osecala prijatno. Zamisli prospes kafu na tu neku fotelju ili caj od hibiskusa na tepih (meni prosula kuma, na bez tepih, nije mu bilo spasa).
Mel Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 23 minutes ago, Serena said: Kibicfenster je to, samo na skotski nacin Ja i da imam para za tako nesto be bih otisla u njega. Nije mi kiselo grozdje zaista se ne bih osecala prijatno. Zamisli prospes kafu na tu neku fotelju ili caj od hibiskusa na tepih (meni prosula kuma, na bez tepih, nije mu bilo spasa). Da a ova lady je bash ponosna kako je ispalo. Za to vreme pinterst pun toga kako to treba da izgleda a da bude cozy i inviting a ne onako discouraging da uopste sednes na to.
Filozof manijak Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 18 hours ago, Serena said: . Zamisli prospes kafu na tu neku fotelju ili caj od hibiskusa na tepih (meni prosula kuma, na bez tepih, nije mu bilo spasa). ja bih baš namerno prosipao kafu i ta obojena pića od kojih se fleke teško uklanjaju, mislim da mi je to jedno od najvećih zadovoljstava. Kao i da pokvarim red i sređenost kod osoba sa OCD-om 1
Ras Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 Ovo nema veze ni sa tenisom, a ni sa teniserima: Who Is Ethan Slater? — Meet Ariana Grande's Boyfriend and Wicked Co-Star (elle.com)
Serena Posted July 21, 2023 Author Posted July 21, 2023 Najdzelu Farazu blokiran conto zbog bliskosti sa Trampom i Djokovicem 2
Ros Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 1 hour ago, Ras said: Ovo nema veze ni sa tenisom, a ni sa teniserima: Who Is Ethan Slater? — Meet Ariana Grande's Boyfriend and Wicked Co-Star (elle.com) idi bre, ovaj naš je lepši 1
Serena Posted July 24, 2023 Author Posted July 24, 2023 Sapovalov se zeni protiv svedske teniserke Mirjam Bjorklund sa kojom je u vezi od 2019. 1
Shan Jan Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 12 minutes ago, Serena said: Sapovalov se zeni protiv svedske teniserke Mirjam Bjorklund sa kojom je u vezi od 2019. Kad pocinje mec? 1 1
Lancia Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 59 minutes ago, Serena said: Sapovalov se zeni protiv svedske teniserke Mirjam Bjorklund sa kojom je u vezi od 2019. Gledam slike, negde su ko brat i sestra, ona izgleda starija.
Recommended Posts