Jump to content

The White Lotus

Featured Replies

2 hours ago, gagilija said:

ja sam u jednom trenutku pomislila da je deda u stvari goginsov otac, jer je deda ponovio ime njegove majke a nijednom se nije osvrnuo na oca.

Pa to je mozda lep pokazatelj da je cela mrstavost u stvari samo poza

6 minutes ago, Lezilebovich said:

Pa tema je posveceba seriji, o cemu mislis da cemo pisati

Pa stavite u spojler

5 hours ago, gagilija said:

ja sam u jednom trenutku pomislila da je deda u stvari goginsov otac, jer je deda ponovio ime njegove majke a nijednom se nije osvrnuo na oca.

Da

Edited by Svemir Zeka

Spoiler

Meni je od početka palo na pamet da će da se ispostavi da je Goginsu matori ćale koji je ostavio njegovu kevu kad je bila trudna a ne da mu je ubio oca.

To je veoma popularna teorija na netu, mislim da ima vremena da se ispostavi kao tačna.

Što se mene tiče, ubedljivo najjača fora bi bila da se na kraju ne dogodi ništa i svi odu kući srećni i zadovoljni kao da ništa od svega nije bilo.

Edited by Halvard

pa nece, s obzirom da je prva epizoda pocela pucnjavom

Verujem da će čuvar hteti da se pokaže kao ratoboran zbog one cure

1 hour ago, Halvard said:

To je veoma popularna teorija na netu, mislim da ima vremena da se ispostavi kao tačna.

Što se mene tiče, ubedljivo najjača fora bi bila da se na kraju ne dogodi ništa i svi odu kući srećni i zadovoljni kao da ništa od svega nije bilo.

Još bolje bi bilo da ih cunami sve podavi.

10 hours ago, ObiW said:

Još bolje bi bilo da ih cunami sve podavi.

ma kakvi, neko je stradao, to znamo još od prve epizode.

Što se tiče ove sezone, osim besmislene posete one dvojice babi glumici i njenom mužu, koja je meni izazvala nelagodu prilikom gledanja, sezona mi je skroz ok, ne odstupa od uobičajene matrice, bogati belci na odmoru, njihovi uperclass životi, potpuno isprazni razgovori, stereotipi o Rusima i Azijatima, zatim tri drugarice koje se međusobno ogovaraju i potajno zavide jedna drugoj, a zapravo sve su iste.

Naznaka neke misterije je jedino vezana za Grega, čoveka koji povezuje sve tri sezone.

Zapravo, najjači momenat mi je kada jedna od onih devojaka na partiju, izjavi da ona nije u nikakvoj gold digger vezi sa matorcem, već da ga iskreno voli laugh

Još jedna epizoda je ostala do kraja.

Edited by Arkadija

Meni su i baba Tajka i ova dvojica super

36 minutes ago, Arkadija said:

Zapravo, najjači momenat mi je kada jedna od onih devojaka na partiju, izjavi da ona nije u nikakvoj gold digger vezi sa matorcem, već da ga iskreno voli laugh

Ja zaista verujem da se iskreno vole i navijam za njih sleep

To je valjda rekla zubić vila za Ricka i ja joj verujem

Koliko veliku ili bitnu ulogu je trebalo da ima Bikovic i jel dobro prosao sto na kraju nije igrao, a uzeo pare?

8 minutes ago, Lezilebovich said:

To je valjda rekla zubić vila za Ricka i ja joj verujem

I ona je rekla samo malo opširnije, ali i još jedna cura, kojoj Parker Posi nudi da je spase od takve veze.

6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Koliko veliku ili bitnu ulogu je trebalo da ima Bikovic i jel dobro prosao sto na kraju nije igrao, a uzeo pare?

Mislim da je lose prosao sto je izvisio, jer ...

Carrie-Coon-The-White-Lotus-2.jpg?ar=16%

(Ako sam uopste skontao koga je trebalo da glumi)

Edited by Lezilebovich