Monday at 16:132 days Eh, a ja se spremila da bindžujem sa uživanjem, čekam još par nedelja. Nije valjda toliko loša...
Monday at 20:441 day Nije bas bindzabilno, mislim da je ovako sporog tempa maltene nemoguce odgledati dve epizode za redom
Monday at 23:001 day Jbt, koji krindẓ̌ ovaj "sastanak sa producentom" na početku epizode, bukvalno bolno za gledanje. Ne znam hoću li moći da nastavim.
Monday at 23:481 day Imam neki osećaj da je "Maybe Jesus will save her from these Buddhists" trebalo da bude "These gays are trying to murder me!" ove sezone. Paaaa.... i nije baš..Posle ove epizode Zubata mi je definitivno jedini simpatični lik i stvarno se nadam da će imati svoj hepiend. Što verovatno znači da je baš ona ubijena. Oh well.
Yesterday at 00:431 day 54 minutes ago, Halvard said:Posle ove epizode Zubata mi je definitivno jedini simpatični lik i stvarno se nadam da će imati svoj hepiend.Što verovatno znači da je baš ona ubijena. Oh well.
18 hours ago18 hr Author Uh uh, odgledao ovo što je izašlo do sada, kao veliki ljubitelj i otvarač topika™ ipak moram priznati da je ovo najslabiji uradak do sada. Od pratećih elemenata, ubedljivo mi je najbolja muzika, na sve ostalo smo navikli, atmosferu i dobru režiju, sjajno kadriranje i akcentovanje detalja.Čeka se poslednja epizoda, ali sudbina nijednog lika me nešto posebno ne tangira osim kako će da se završi porodična saga oko bankrota, odlično to Jason Isaacs odrađuje, stvara popriličnu nelagodu. Samo dve Italijanke iz prošle sezone šiju sve ove likove, osim možda naravno Rokvela i Goginsa u istom kadru, to je poseban spektakl.
6 hours ago6 hr ovo je najslabija sezona do sada.neuverljiva gnjavaza oko toga ko ce od ova dva mlada pedera jebati one dve sponzoruse.
5 hours ago5 hr A i sranje scena kad Rokvel i Gogins idu kod babe da ovaj kokne dedu. Nisu se uopšte spremili za taj odlazak tamo kao baba sisala vesla pa ne provaljuje da ovaj nema pojma o njoj, karijeri itd.
5 hours ago5 hr Author 10 minutes ago, Moća said:A i sranje scena kad Rokvel i Gogins idu kod babe da ovaj kokne dedu. Nisu se uopšte spremili za taj odlazak tamo kao baba sisala vesla pa ne provaljuje da ovaj nema pojma o njoj, karijeri itd.Uopšte, Goginsova priča je klimava kao takva, jako je kao mračan, opasan, sprema osvetu zbog nečega što mu je mama rekla na samrti, ne znamo ni da li je istina ni šta se zapravo desilo, da bi kulminiralo tako što je starca od 80 godina prevalio sa stolice...
4 hours ago4 hr ja sam u jednom trenutku pomislila da je deda u stvari goginsov otac, jer je deda ponovio ime njegove majke a nijednom se nije osvrnuo na oca.
3 hours ago3 hr a one tri sredovecne drugarice? meni su hit kako se medjusobno ogovaraju kad jedna nije tu
2 hours ago2 hr 1 hour ago, Lo Zingaro said:Znate li vi spojlere? Pa tema je posveceba seriji, o cemu mislis da cemo pisati