Tuesday at 15:233 days 16 minutes ago, bags said:Hehe u pravom zivotu Mook ima solidnog decka...Dosta suprotno od ovog deckica koji zagubi pistolj :DDa ne moraju ostali guglati, u pitanju je sin Bernarda Arnoa, jedan od top 5 najbogatijih ljudi na svetu
Tuesday at 19:223 days Koliko kapiram, ona jeste legit jedna od najvećih pop zvezda trenutno Tj. taj njen bend je ultra mega giga popularan. Ja za njih znam samo jer im je Dua Lipa gostovala u jednoj od pesama.Lik joj infantiliziran preko svake mere, kao i lik njene simpatije, da se poslužim terminologijom iz vrtića jer se tako i ponašaju. Ni Sritala nije mnogo bolja, ona priča o "holivudskom producentu" zainteresovanom za nju je presmešna. Iskreno me čudi da serija nije optužena za rasizam. Mada, ni u True Detective se niko nije pitao zašto Džodi Foster hoće da bije babu Eskimku, tako da, čudni su putevi wokeovski.Naravno da će svu radnju da nabiju u poslednje dve epizode, prethodna je služila tek da se uzburka malo.Preterali su sa gejcestom, ne zato što mislim da je to nešto nezanimislivo skandalozno, samo ne verujem da će imati petlje da zaokruže tu priču do kraja.
Tuesday at 19:553 days ne bih imao problem još trideset sezona poput ove tri: sa urnebesnim likovima, tajnama, zločinom koji se raspetljava, radnjom za koju nije jasno u kom smeru ide, scenama za koje nije jasno kako će se završiti i koje zrače neprijatnošću... jedno od nabrojanog je dovoljno da me kupi a ovde je sve na istom mestu.
Tuesday at 22:243 days Non-stop svi jedu voće za doručak i zalivaju vodom Dobra je i treća sezona, iako dosta drugačija od prethodnih. Sve je u neprijatnom grču, likovi i njihovi odnosi su uglavnom maksimalno odbojni, ali tenzičnost tm by n1 raste. Edited Tuesday at 22:313 days by autsajder
Wednesday at 07:032 days 8 hours ago, autsajder said:Non-stop svi jedu voće za doručak i zalivaju vodom Videh to, jel to neka nova moda među bogatima.