March 19Mar 19 7 hours ago, Moća said: Znaci sumnje iz prve epizode su opravdane. Mislis na gay incest ? Svakako da da ...
March 19Mar 19 Preterase ga sad. Mislim da bi dovoljno bilo da su braca kresnuli sponzoruse a ovako teraju nebuloze.
March 19Mar 19 Meni je ok jer sirovo pokazuje koliko je Saxxon i pored toga sto misli da je macho man u sustini ocajan. S druge strane dobro je da nisu ostavili tzv dead end hintove a mozda se i razvije u narednim epizodama.
March 19Mar 19 Popular Post Sem Rokvel Samo je on mogao da izgovori onaj monolog o belcu i azijatkinji.
March 19Mar 19 U tom monologu je sjajno i Goggins odradio posao sa celim dijapazonom od "bravo care, kako uzivas", preko " a sad me zajebavas", pa do auuu, sta ovo bi
March 23Mar 23 Ide bolje nego prethodne dve, borba na više frontova kao dodatni začin. Parker Posi mi je vazda bila dobra od tih riba iz grupe trećepozivaca.
March 24Mar 24 On 19. 3. 2025. at 9:01, Arkadija said:Sem Rokvel Samo je on mogao da izgovori onaj monolog o belcu i azijatkinji.U vezi je sa Leslie Bibb (Kate u seriji).
March 24Mar 24 sezona je skroz bez veze ali ujedno nije neprijatna za gledanje aimee lou wood je bombonica
March 24Mar 24 On 19. 3. 2025. at 10:51, Perodeformero said:I Christopher Walken.Ou jeaRazvalio bi ovoMeni je treca za sada onako, a onaj strazar sekjuriti mi ide na qratz, nije mi logican itchBTW Keri Kon sam gledao u Sinneru, drugi serijal (Vera Walker) - zaljubio se do usiju. Ozracila me zena. Edited March 24Mar 24 by Caligula
March 24Mar 24 5 minutes ago, morgana said:aimee lou wood je bombonicada da, 12 minutes ago, Caligula said:BTW Keri Kon sam gledao u Sinneru, drugi serijal (Vera Walker) - zaljubio se do usiju. Ozracila me zena.+1. Nacin na koji govori i naravno kako izgleda ... ma prelepo
March 24Mar 24 25 minutes ago, Caligula said:Ou jeaRazvalio bi ovoMeni je treca za sada onako, a onaj strazar sekjuriti mi ide na qratz, nije mi logican itchBTW Keri Kon sam gledao u Sinneru, drugi serijal (Vera Walker) - zaljubio se do usiju. Ozracila me zena.Odlična je bila i u Fargo S3.