March 19Mar 19 7 hours ago, Moća said: Znaci sumnje iz prve epizode su opravdane. Mislis na gay incest ? Svakako da da ...
March 19Mar 19 Preterase ga sad. Mislim da bi dovoljno bilo da su braca kresnuli sponzoruse a ovako teraju nebuloze.
March 19Mar 19 Meni je ok jer sirovo pokazuje koliko je Saxxon i pored toga sto misli da je macho man u sustini ocajan. S druge strane dobro je da nisu ostavili tzv dead end hintove a mozda se i razvije u narednim epizodama.
March 19Mar 19 Popular Post Sem Rokvel Samo je on mogao da izgovori onaj monolog o belcu i azijatkinji.
March 19Mar 19 U tom monologu je sjajno i Goggins odradio posao sa celim dijapazonom od "bravo care, kako uzivas", preko " a sad me zajebavas", pa do auuu, sta ovo bi
Sunday at 18:502 days Ide bolje nego prethodne dve, borba na više frontova kao dodatni začin. Parker Posi mi je vazda bila dobra od tih riba iz grupe trećepozivaca.
Monday at 13:511 day On 19. 3. 2025. at 9:01, Arkadija said:Sem Rokvel Samo je on mogao da izgovori onaj monolog o belcu i azijatkinji.U vezi je sa Leslie Bibb (Kate u seriji).
Monday at 16:091 day sezona je skroz bez veze ali ujedno nije neprijatna za gledanje aimee lou wood je bombonica
Monday at 16:181 day On 19. 3. 2025. at 10:51, Perodeformero said:I Christopher Walken.Ou jeaRazvalio bi ovoMeni je treca za sada onako, a onaj strazar sekjuriti mi ide na qratz, nije mi logican itchBTW Keri Kon sam gledao u Sinneru, drugi serijal (Vera Walker) - zaljubio se do usiju. Ozracila me zena. Edited Monday at 16:221 day by Caligula
Monday at 16:311 day 5 minutes ago, morgana said:aimee lou wood je bombonicada da, 12 minutes ago, Caligula said:BTW Keri Kon sam gledao u Sinneru, drugi serijal (Vera Walker) - zaljubio se do usiju. Ozracila me zena.+1. Nacin na koji govori i naravno kako izgleda ... ma prelepo
Monday at 16:451 day 25 minutes ago, Caligula said:Ou jeaRazvalio bi ovoMeni je treca za sada onako, a onaj strazar sekjuriti mi ide na qratz, nije mi logican itchBTW Keri Kon sam gledao u Sinneru, drugi serijal (Vera Walker) - zaljubio se do usiju. Ozracila me zena.Odlična je bila i u Fargo S3.