Popular Post napadaj Posted February 5, 2024 Popular Post Posted February 5, 2024 A rola u "Stižu dolari"? 1 9
banecare1 Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 (edited) bikovic napravio karijeru u rusiji , kako ga nije sramota sto ne kanseluju neste, mars, burger king i ostale koji imaju business as usual in russia, a mnogi od ovih postenih sto su kao prestali da rade, uvoze - izvoze preko kazahstana ili proksija. Edited February 5, 2024 by banecare1 4
Djuro Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 10 hours ago, Svemir Zeka said: Izuzetno harizmatičan i šarmantan, pleni svojom bistrinom i rafiniranošću. Maniri su mu na nivou devetnaestovekovnog engleskog aristokrate, ali avaj, rođen je krajem dvadesetog veka u istočnoj Evropi, tako da je njegov potencijal ostao neiskorišćen. Barem nedovoljno I ranije se zvao Dragan Mićanović? 2
Shan Jan Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 Kad se sledeci put zapitate kako je Bikovic tako uspesan, setite se da je najpopularniji youtuber na Balkanu Baka Prase.
Djuro Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 1 minute ago, Shan Jan said: Kad se sledeci put zapitate kako je Bikovic tako uspesan, setite se da je najpopularniji youtuber na Balkanu Baka Prase. sto si precutao najpopularniju pevaljku i najpopularnijeg politicara?
copkillah Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 45 minutes ago, Filozof manijak said: koliko ljubomore ovde kipti, show Jeste, ljudi su ljubomorni što oni nisu dobili ulogu u HBO seriji, biće da je to. 1 5 1
Filozof manijak Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 Što bi onda uopšte neko seirio zbog Bikovićevog izbacivanja iz serije? Imaš neku ideju?
Shan Jan Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 Just now, Filozof manijak said: Što bi onda uopšte neko seirio zbog Bikovićevog izbacivanja iz serije? Imaš neku ideju? Sve je bolje nego da pises izvestaje na poslu
copkillah Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 1 minute ago, Filozof manijak said: Što bi onda uopšte neko seirio zbog Bikovićevog izbacivanja iz serije? Imaš neku ideju? Ne znam, možda da pročitaš prethodnih n strana. Liku Koluvija plaća filmove, ali da, biće da smo ljubomorni na njega. 3
Filozof manijak Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 Čitao sam, isti utisak je ostao. Lik je mlad, uspešan glumac, i producent. Probija se na svetsko tržiste. Možemo samo da mu pljunemo pod prozor. 1 3
copkillah Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 1 minute ago, Filozof manijak said: Čitao sam, isti utisak je ostao. Lik je mlad, uspešan glumac, i producent. Probija se na svetsko tržiste. Možemo samo da mu pljunemo pod prozor. Da, baš vidimo. Jbg onda je problem u tebi ako ti je poslovna saradnja sa kriminalcima u redu. I to ne bilo kojim kriminalcima, već sa onim državnim, koji su simbol i pokazatelj toga koliko je ova država govno. 5 1
napadaj Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 Stigao ponedeljak 07:30 i Filozof je spreman da piše do petka u 15:30 časova. 1
Filozof manijak Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 (edited) 3 minutes ago, copkillah said: Da, baš vidimo. Jbg onda je problem u tebi ako ti je poslovna saradnja sa kriminalcima u redu. I to ne bilo kojim kriminalcima, već sa onim državnim, koji su simbol i pokazatelj toga koliko je ova država govno. jeste, problem je u meni Iskreno, zabole ko je koga finansirao, i mene je finansirao SPS preko Srbijagasa dok sam igrao u Voši, i to mi uopšte nije smetalo. Štaviše, u slast sam trošio novce pokradene od poreskih obveznika Srbije. i dalje mi ostaje isti utisak - čista ljubomora Edited February 5, 2024 by Filozof manijak 1
Filozof manijak Posted February 5, 2024 Posted February 5, 2024 1 minute ago, napadaj said: Stigao ponedeljak 07:30 i Filozof je spreman da piše do petka u 15:30 časova. Vikendom ipak vodim neki život.
Recommended Posts