banecare1 Posted February 5 Posted February 5 (edited) bikovic napravio karijeru u rusiji , kako ga nije sramota sto ne kanseluju neste, mars, burger king i ostale koji imaju business as usual in russia, a mnogi od ovih postenih sto su kao prestali da rade, uvoze - izvoze preko kazahstana ili proksija. Edited February 5 by banecare1 4
Djuro Posted February 5 Posted February 5 10 hours ago, Svemir Zeka said: Izuzetno harizmatičan i šarmantan, pleni svojom bistrinom i rafiniranošću. Maniri su mu na nivou devetnaestovekovnog engleskog aristokrate, ali avaj, rođen je krajem dvadesetog veka u istočnoj Evropi, tako da je njegov potencijal ostao neiskorišćen. Barem nedovoljno I ranije se zvao Dragan Mićanović? 2
Shan Jan Posted February 5 Posted February 5 Kad se sledeci put zapitate kako je Bikovic tako uspesan, setite se da je najpopularniji youtuber na Balkanu Baka Prase.
Djuro Posted February 5 Posted February 5 1 minute ago, Shan Jan said: Kad se sledeci put zapitate kako je Bikovic tako uspesan, setite se da je najpopularniji youtuber na Balkanu Baka Prase. sto si precutao najpopularniju pevaljku i najpopularnijeg politicara?
copkillah Posted February 5 Posted February 5 45 minutes ago, Filozof manijak said: koliko ljubomore ovde kipti, show Jeste, ljudi su ljubomorni što oni nisu dobili ulogu u HBO seriji, biće da je to. 1 5 1
Filozof manijak Posted February 5 Posted February 5 Što bi onda uopšte neko seirio zbog Bikovićevog izbacivanja iz serije? Imaš neku ideju?
Shan Jan Posted February 5 Posted February 5 Just now, Filozof manijak said: Što bi onda uopšte neko seirio zbog Bikovićevog izbacivanja iz serije? Imaš neku ideju? Sve je bolje nego da pises izvestaje na poslu
copkillah Posted February 5 Posted February 5 1 minute ago, Filozof manijak said: Što bi onda uopšte neko seirio zbog Bikovićevog izbacivanja iz serije? Imaš neku ideju? Ne znam, možda da pročitaš prethodnih n strana. Liku Koluvija plaća filmove, ali da, biće da smo ljubomorni na njega. 3
Filozof manijak Posted February 5 Posted February 5 Čitao sam, isti utisak je ostao. Lik je mlad, uspešan glumac, i producent. Probija se na svetsko tržiste. Možemo samo da mu pljunemo pod prozor. 1 3
copkillah Posted February 5 Posted February 5 1 minute ago, Filozof manijak said: Čitao sam, isti utisak je ostao. Lik je mlad, uspešan glumac, i producent. Probija se na svetsko tržiste. Možemo samo da mu pljunemo pod prozor. Da, baš vidimo. Jbg onda je problem u tebi ako ti je poslovna saradnja sa kriminalcima u redu. I to ne bilo kojim kriminalcima, već sa onim državnim, koji su simbol i pokazatelj toga koliko je ova država govno. 5 1
napadaj Posted February 5 Posted February 5 Stigao ponedeljak 07:30 i Filozof je spreman da piše do petka u 15:30 časova. 1
Filozof manijak Posted February 5 Posted February 5 (edited) 3 minutes ago, copkillah said: Da, baš vidimo. Jbg onda je problem u tebi ako ti je poslovna saradnja sa kriminalcima u redu. I to ne bilo kojim kriminalcima, već sa onim državnim, koji su simbol i pokazatelj toga koliko je ova država govno. jeste, problem je u meni Iskreno, zabole ko je koga finansirao, i mene je finansirao SPS preko Srbijagasa dok sam igrao u Voši, i to mi uopšte nije smetalo. Štaviše, u slast sam trošio novce pokradene od poreskih obveznika Srbije. i dalje mi ostaje isti utisak - čista ljubomora Edited February 5 by Filozof manijak 1
Filozof manijak Posted February 5 Posted February 5 1 minute ago, napadaj said: Stigao ponedeljak 07:30 i Filozof je spreman da piše do petka u 15:30 časova. Vikendom ipak vodim neki život.
Recommended Posts