February 5, 20241 yr bikovic napravio karijeru u rusiji , kako ga nije sramota sto ne kanseluju neste, mars, burger king i ostale koji imaju business as usual in russia, a mnogi od ovih postenih sto su kao prestali da rade, uvoze - izvoze preko kazahstana ili proksija. Edited February 5, 20241 yr by banecare1
February 5, 20241 yr 10 hours ago, Svemir Zeka said: Izuzetno harizmatičan i šarmantan, pleni svojom bistrinom i rafiniranošću. Maniri su mu na nivou devetnaestovekovnog engleskog aristokrate, ali avaj, rođen je krajem dvadesetog veka u istočnoj Evropi, tako da je njegov potencijal ostao neiskorišćen. Barem nedovoljno I ranije se zvao Dragan Mićanović?
February 5, 20241 yr Kad se sledeci put zapitate kako je Bikovic tako uspesan, setite se da je najpopularniji youtuber na Balkanu Baka Prase.
February 5, 20241 yr 1 minute ago, Shan Jan said: Kad se sledeci put zapitate kako je Bikovic tako uspesan, setite se da je najpopularniji youtuber na Balkanu Baka Prase. sto si precutao najpopularniju pevaljku i najpopularnijeg politicara?
February 5, 20241 yr 45 minutes ago, Filozof manijak said: koliko ljubomore ovde kipti, show Jeste, ljudi su ljubomorni što oni nisu dobili ulogu u HBO seriji, biće da je to.
February 5, 20241 yr Što bi onda uopšte neko seirio zbog Bikovićevog izbacivanja iz serije? Imaš neku ideju?
February 5, 20241 yr Just now, Filozof manijak said: Što bi onda uopšte neko seirio zbog Bikovićevog izbacivanja iz serije? Imaš neku ideju? Sve je bolje nego da pises izvestaje na poslu
February 5, 20241 yr 1 minute ago, Filozof manijak said: Što bi onda uopšte neko seirio zbog Bikovićevog izbacivanja iz serije? Imaš neku ideju? Ne znam, možda da pročitaš prethodnih n strana. Liku Koluvija plaća filmove, ali da, biće da smo ljubomorni na njega.
February 5, 20241 yr Čitao sam, isti utisak je ostao. Lik je mlad, uspešan glumac, i producent. Probija se na svetsko tržiste. Možemo samo da mu pljunemo pod prozor.
February 5, 20241 yr 1 minute ago, Filozof manijak said: Čitao sam, isti utisak je ostao. Lik je mlad, uspešan glumac, i producent. Probija se na svetsko tržiste. Možemo samo da mu pljunemo pod prozor. Da, baš vidimo. Jbg onda je problem u tebi ako ti je poslovna saradnja sa kriminalcima u redu. I to ne bilo kojim kriminalcima, već sa onim državnim, koji su simbol i pokazatelj toga koliko je ova država govno.
February 5, 20241 yr 3 minutes ago, copkillah said: Da, baš vidimo. Jbg onda je problem u tebi ako ti je poslovna saradnja sa kriminalcima u redu. I to ne bilo kojim kriminalcima, već sa onim državnim, koji su simbol i pokazatelj toga koliko je ova država govno. jeste, problem je u meni Iskreno, zabole ko je koga finansirao, i mene je finansirao SPS preko Srbijagasa dok sam igrao u Voši, i to mi uopšte nije smetalo. Štaviše, u slast sam trošio novce pokradene od poreskih obveznika Srbije. i dalje mi ostaje isti utisak - čista ljubomora Edited February 5, 20241 yr by Filozof manijak
February 5, 20241 yr 1 minute ago, napadaj said: Stigao ponedeljak 07:30 i Filozof je spreman da piše do petka u 15:30 časova. Vikendom ipak vodim neki život.