napadaj Posted February 4 Posted February 4 (edited) A što ovaj nesrećnik vadi postove iz 2011. godine haahahaa Nikodije resiste! Edited February 4 by napadaj 1
Nikodije Posted February 4 Posted February 4 2 minutes ago, napadaj said: A što ovaj nesrećnik vadi postove iz 2011. godine haahahaa Nikodije resiste! Moj omiljeni ppp đubretar 1
Caligula Posted February 4 Posted February 4 (edited) 9 minutes ago, napadaj said: A što ovaj nesrećnik vadi postove iz 2011. godine haahahaa Nikodije resiste! Putin je do tada pobio nekoliko novinara manje nego do danas, covek se takoreci prozlio od 2011te da ge ne prepoznas Edited February 4 by Caligula
levi Posted February 4 Posted February 4 (edited) 9 minutes ago, Caligula said: Putin je do tada pobio nekoliko novinara manje nego do danas, covek se takoreci prozlio od 2011te da ge ne prepoznas plot twist, ovo je posle eskaliralo pa je mučeni Nikodije na kraju banovan zbog preterane putinofilije, na topiku FK Crvena Zvezda. e, na topiku FK Crvena Zvezda jednom rečju struka, kad je u pitanju Putin i Rusija, na njegovom smo terenu Edited February 4 by levi 3
Nikodije Posted February 4 Posted February 4 Fak jea!!! Ova dva lika sam kvotovao i doveo™ na topik ne slučajno, jer to je ono što sedi po komisijama za kenselovanje 1 2
Misko Posted February 4 Posted February 4 (edited) On 3.2.2024. at 12:23, Shan Jan said: Ima ovde kako daje intervju: https://nova.rs/kultura/nisam-htela-da-finansiram-bombe-koje-padaju-po-gazi-lana-bastasic-o-cenzuri-i-strajkovima-umetnika-u-nemackoj/ Ako si free Lana javi se e to ja zovem pravom levicom,a ne ovi nasi licimuri sto jedu govna u tekstovima u Danasu, i onaj imbecil iz NS.. A Bikovic, boli me milokliz za njega, ali, ovi ispadose sabani i licimuri..a i za tu seriju..ipak, nesto me vuklo ak tmei, znao sam da cu se zabaviti, kada je ovo kensleovanje aktuelno, nisam se razocarao Edited February 4 by Misko 1
Mindaugas Žukauskas Posted February 4 Posted February 4 Briljantno, čudi me da Amerima ne smeta Alexander Ovechkin, najbolji hokejaš, koji trenutno kliže po terenima US and A. Kao i još zilion ruskih hokejaša koji igraju u Americi. Valjda imaju prejake ugovore, pa ne bi baš bilo ok baviti se moralom, u toj situaciji. Jedna od crtica iz života Ovechkina: In May 2022, he reiterated his support for Putin, as well as retaining the Russian president on his Instagram profile photo. 5
kud u maglu Simoviću Posted February 4 Posted February 4 to mi baš sinoć palo na pamet kada sam gledao nhl all star. video da je taj ovečkina jedan od najboljih, al mu nisam zalazio u lik&delo
Misko Posted February 4 Posted February 4 (edited) AKo mene pitas, ovaj lik je u ovoj reklami bolji glumac od njega.. Spoiler On, Maric, Janketic junior..nit harizme, nit talenta, odbojnosti koliko volis..kada gledma njih, shvatim da sam bio svojevemeno preostar prema Viktoru Savicu, pa i Bosiljcicu.. Edited February 4 by Misko
radisa Posted February 4 Posted February 4 2 minutes ago, Lancia said: Kakav je glumac taj Bikovic?¿ kao sa ove reklame
vememah Posted February 4 Posted February 4 (edited) Kaže Gugl da je ova Bikovićeva nedavno izbrisana objava... ...bila na ovoj adresi. https://twitter.com/Bikovic/status/260117410546339840 Edited February 4 by vememah 2 1
John Coltrane Posted February 4 Posted February 4 3 minutes ago, Lancia said: Kakav je glumac taj Bikovic?¿ ruski 2
Recommended Posts