Jump to content

Last of Us HBO

Featured Replies

• Author

Dobra epizoda, očekivano sporija od prošle ali fino odrađena. Prilično verna originalu uz neke dobrodošle izmene. Trejler za četvrtu epizodu je ludilo, sve poznate scene iz igre... toliko dešavanja da se pitam jel moguće da će sve da stane u jednu epizodu

Uh, baš mi je problem da navijam za ove dve, užasno su mi neuverljive i krindž.

Spoiler

Morao sam da pročitam šta se sve dešava u igrici do kraja (znao sam samo neke stvari) da bih odlučio da li nastavljam sa gledanjem. OK, nastaviću fantom

• Author
2 hours ago, Halvard said:

Uh, baš mi je problem da navijam za ove dve, užasno su mi neuverljive i krindž.

Spoiler

Morao sam da pročitam šta se sve dešava u igrici do kraja (znao sam samo neke stvari) da bih odlučio da li nastavljam sa gledanjem. OK, nastaviću fantom

Meni je Bella odlična posle lošije prve epizode a glumica koja glumi Dinu je super izbor. I njihova dinamika mi je skroz OK. Dosta je toned down u odnosu na igru... za sad doduše 🤭

Sad kreće ludilo, samo 7 epizoda je ova sezona.

Videćemo kako će da se odigraju neke stvari koje su izmenjene u odnosu na igru... po meni su to odlične promene. Pre svega se odnose na to:

Pošto ne radi standardna fora dodavanja spojlera sa zagradama a ne vidim kako to preko forumskog interfejsa da odradim sledi SPOJLER :D

Ko prvi ide u Sijetl. U igri je prilično nerealno da Tomi sam odlazi da se sveti, posebno uzevši u obzir iskustvo u jednoj sličnoj odmetničkoj, dobro organizovanoj grupi. On je bio dugo godina član Fireflies. Zbog toga se sad crta da Tomi i Džesi krenu za njima... pre svega da ih vrate nazad ali će se naći u sred rata u Sijetlu

Edited by arheolog1981

E jes` ti spojler.

rolf

Nisam ispratio, ovi sa Wolf oznakama u Sijetlu su firefies ? Zaro oni nisu dobrice otkud da su pobili one sa oziljcima na obrazima ?

Mislim da to nisu oni, ima neka grupacija koja valjda tek treba da se pojavi i koji su stvarno bad guys.

• Author
1 hour ago, Lezilebovich said:

Nisam ispratio, ovi sa Wolf oznakama u Sijetlu su firefies ? Zaro oni nisu dobrice otkud da su pobili one sa oziljcima na obrazima ?

Ne, oni su zasebna lokalna grupa Washington Liberation Front... među njima samo ima nekih bivših članova Fireflies nakon što su Fireflies prestali da postoje

Edited by arheolog1981

• Author
1 hour ago, Halvard said:

Mislim da to nisu oni, ima neka grupacija koja valjda tek treba da se pojavi i koji su stvarno bad guys.

Nema, sve su figure na tabli... WLF i Seraphites su frakcije u Sijetlu koje su u ratu. Čekaj da malo razrade Serafite u narednim epizodama. Niko tu nije good guy pre svega

Edited by arheolog1981

22 minutes ago, arheolog1981 said:

Nema, sve su figure na tabli... WLF i Seraphites su frakcije u Sijetlu koje su u ratu. Čekaj da malo razrade Serafite u narednim epizodama. Niko tu nije good guy pre svega

Koja je poenta svega toga? Život u velikom gradu, koji je nemoguće da je očišćen od zaraženih?

Njihova jedina svrha je da se međusobno ubijaju zbog radi čega? Prevlast nad čime ? Od čega žive, odakle im oprema, resursi? Jel se bave poljoprivredom kao ovi u Vajmngu? Ili samo odu pa pokradu od nekoga?

• Author
16 minutes ago, Arkadija said:

Koja je poenta svega toga? Život u velikom gradu, koji je nemoguće da je očišćen od zaraženih?

Njihova jedina svrha je da se međusobno ubijaju zbog radi čega? Prevlast nad čime ? Od čega žive, odakle im oprema, resursi? Jel se bave poljoprivredom kao ovi u Vajmngu? Ili samo odu pa pokradu od nekoga?

Ako budu pratili igru obe strane imaju svoje stalno naselje sa organizacijom sličnom kao u Vajomingu. Jedni su verski ziloti koji se protive tehnologiji a drugi klasična militantna grupa koja je došla na vlast porazivši Fedru. Slično onoj grupi iz prve sezone...

Grad je i dalje pun zaraženih, zato su se obe grupe povukle u lakše branjive prostore. Serafiti žive na ostrvu preko puta samog grada do koga se dolazi samo čamcima a centralna baza WLF je stadion. Pored toga imaju još nekoliko manjih baza.

Tako je u igri, videćemo da li će biti izmena u seriji