kipo Posted February 22, 2023 Posted February 22, 2023 Vampir moze da te zadovolji a zombi u najboljem slucaju, bas u the last of us kad riba pokusava kresnuti zip a zombi lover je prepoznaje kao priliku i gura joj biceve u usta. Biraj vampira. Osim toga, intervju s vampirom , sa tri lovera, vesli snajps bbc. Koji pokojnik moze bole 1
ToniAdams Posted February 22, 2023 Posted February 22, 2023 gledaj ove svedjane koje sam pomenuo, mali skriveni biser vampirskog filma 1
Weenie Pooh Posted February 22, 2023 Posted February 22, 2023 Let the Right One In? Gledao, nije me se dojmilo. LOU me je baš kupio tom fungus varijantom zombikalipse, godinama sam se nadao PC verziji, a sad kad je skoro tu morala je ova glupa serija da mi sve zasere.
foto Posted February 22, 2023 Posted February 22, 2023 eto, i posle se pisu strane i strane na ukrajini kako smovaki, kako onaki... a oni nam i vampira sjebali. pa zaista, ima li taj zapad dusu? makar zagrobnu? 1
Duhovnost, ljubav i med Posted February 22, 2023 Posted February 22, 2023 1 hour ago, Weenie Pooh said: A vampiri su za sirotinju raju koja osećaju da iznad nje postoji jedna maliciozna klika viših bića koja im siše krv, a mami nas mogućnošću da se i sami učlanimo u taj klub. Вампири и демони су стални пратиоци човечанства, имају дубоку психолошку основу, такође уметници и хероји обично имају неког демона са којим живе у симбиози и који их тера у деловање. Као онај лик из серије што чува девојчицу на опасном путу, због неких својих унутрашњих демона. 1 hour ago, Weenie Pooh said: Kao, zombiji su za bougie srednju klasu, ljude ubeđene da su bolji od beslovesne mase koja proždire sve pred sobom, da bi se snašli pucajući im u glavu. Зомбији су заправо изум филмског жанра, нема их у колективном несвесном и они само служе да ресетују класност и врате нас на животињске основе и период без законских и религијских норми. У зомби свету владајућу класу чине најзајебанији и најопакији примерци врсте, а ако нека скупина успостави морална начела, прегази је друга скупина људи, без икаквих моралних начела. Нема религијског страха због злочина, као код примитивних људи од Божије казне, јер дивљаштву претходи модерно време пре апокалипсе када људи не верују у то, а нема ни страха од закона и репресије, јер државе више не постоје. 1
Filozof manijak Posted February 22, 2023 Posted February 22, 2023 6 hours ago, ToniAdams said: nije da nema smisla mada su u posl vreme vampiri nekako za siparice, emo pickice i hipstere osim let the right one in Si gledao ovaj vampirski filmić Byzantium Nila Džordana ? Ovaj je više za nas napaljene adolescente
mustang Posted February 22, 2023 Posted February 22, 2023 (edited) Nisam ni ja, bas sam sinoc opet pocela underworld jer nemam sta drugo da gledam a da je vampirsko ili sci-fi. Imate jos neki predlog? Pogledala sam ruski sputnik...moze se preskociti mada je zivuljka odlicno uradjena Edited February 22, 2023 by mustang
Weenie Pooh Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 Gledaj bre zombije @mustang, ne veruj u vampire i Elone Muskove, lažu da će te učiniti besmrtnom i večnom mladom i crypto bogatom Marsovkom! Zonbiji su naša braća, oni samo u živo meso ujedaju, ne sišu ti krv po sto godina na kvarno kao neki!
Duhovnost, ljubav i med Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 3 hours ago, Weenie Pooh said: Gledaj bre zombije @mustang, ne veruj u vampire i Elone Muskove, lažu da će te učiniti besmrtnom i večnom mladom i crypto bogatom Marsovkom! Сетио сам се једног филма у којем, на крају, вампирски љубавни пар се директно из дворца лансира на другу планету, уједно препорука за @mustang, добар филм. 3
Filozof manijak Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 I prvi i drugi Vampire hunter D su remek djela
mustang Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 (edited) Zivimo medju zombijima, neka fala 😁 @Weenie Pooh odgledah Byzantium, auh kakvo smaranje inace jedem samo malkice peceno meso, volim krvavo. Da sam slusala mamu da idem za doktore,al previse je navaljivala, bila bih dobar hirurg. Nista se ne gadim kopam po organima i da vidim krv. hvala na preporuci,. Gledace se @Duhovnost, ljubav i med Edited February 23, 2023 by mustang
Filozof manijak Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 53 minutes ago, mustang said: odgledah Byzantium, auh kakvo smaranje Ko ne voli Džemu u halterima ne zaslužuje ovaj topić!
Svemir Zeka Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 Jel serija mora da se čeka epizoda ili može da se bindža? Ja ne mrem pamtiti kad da čekam.
Patty Lee Posted February 23, 2023 Posted February 23, 2023 Mora da se čeka Ali izaslo je već šest epizoda! 1
Recommended Posts