mustang Posted December 2, 2022 Author Posted December 2, 2022 (edited) Mraki, nista bre ne prenosis na vreme Propustio si neuralink pre tri dana, juce semintruck A sada Edited December 2, 2022 by mustang
Sestre Bronte Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 3 hours ago, Weenie Pooh said: Jel to potvrđeno da je maskirani klovn kod Aleksa Džonsa bio 1 Kanye? Ja video klipove negde usput, pomislio da je nekakva Infowars sprdnja u pitanju, i odskrolovao dalje... Bili su Je i Fuentes kod Džonsa. Aleks Džons je bio umerena strana. 3
Weenie Pooh Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 To sa maskom preko lica i rukavicama na rukama što ne zvuči uopšte kao Kanye, to je bio Kanye?
black mirror Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 14 hours ago, Mos said: Od svih fajtova na ovom svetu, najmanje sam očekivao da crnci napadaju Jevreje. To je ono kao vrh dna postmodernizma, nema dalje. Ni Vikinzi vs. Nindže ovo ne može da nadmaši. naj privilegovaniji vs. naj potlacenijih amerike, shocking ako zanemaris narativ mejnstrim medija crnci i jevreji realno nemaju bas mnogo zajednickog 10 hours ago, Mos said: Koliko je Kanye flipnuo se najbolje vidi na faci Alexa Jonesa. U isto vreme mu se na licu čita oduševljenje jer je dobio content o kakvom je mogao samo da sanja pre 5-6 godina i neverica da Kanye izgovara ono što čak ni moron kao on ne sme. 90% komentara je u fazonu da je i aj bio shokiran i da mu bilo neprijatno, moj utisak je da je znao tacno sta radi i sta moze da ocekuje ohrabrujuci yea da nastavi. e sad aj ispada kao bolja osoba od yea sto nije tacno jer gotovo je nemoguce biti vece govno od alexa 2
mraki Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 1 hour ago, mustang said: Mraki, nista bre ne prenosis na vreme Propustio si neuralink pre tri dana, juce semintruck Posao, fudbal, real life… Elon & Ye mi padoše na 4. mesto. Pominjao sam Neuralink doduše, semitruck mi nije posebno zanimljiv. 1
Weenie Pooh Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 1 hour ago, 189- said: ko kaze da ne zvuci? Meni apsolutno ne zvuči, u to malo klipova što sam čuo ovde i po Tviteru. U čemu je poenta sa maskiranjem?
black mirror Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 1 minute ago, Weenie Pooh said: Meni apsolutno ne zvuči, u to malo klipova što sam čuo ovde i po Tviteru. U čemu je poenta sa maskiranjem? taj glas kao 13. godisnja devojcica kada se ye malo uzbudi je nemoguce imitirati
mraki Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 (edited) Palo je i meni na pamet da možda nije Kanye ispod maske, ali nastavio je da ludi na tviteru pa kontam da ipak jeste. Koja bi tek bila poenta da se neko drugi prestavlja kao on? Edited December 2, 2022 by mraki
black mirror Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 ovo je vec sumnjivo, fact-checking u poslednjim minutama 1
mustang Posted December 2, 2022 Author Posted December 2, 2022 11 minutes ago, mraki said: Posao, fudbal, real life… Elon & Ye mi padoše na 4. mesto. Pominjao sam Neuralink doduše, semitruck mi nije posebno zanimljiv. Ma zezam te malo
Recommended Posts