Venom Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 Poster za buduci film o Elonovom preuzimanju Twittera i zivotu zaposlenih u nedeljama nakon toga
Weenie Pooh Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 1 hour ago, Venom said: Preterujete, evo Twitter Blue se prodaje kao alva, 150k pretplatnika x $96 godisnje = $14.4 miliona. Jos samo malo da zakrpi rupu od 2 milijarde godisnje. WaPo analitičari donabijaju, proračunali da će mu biti potrebno da podigne cenu pretplate na $44 mesečno kako bi bio na pozitivnoj nuli... što ne ubraja gubitak advertajzera 2
Venom Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 12 minutes ago, Weenie Pooh said: WaPo analitičari donabijaju, proračunali da će mu biti potrebno da podigne cenu pretplate na $44 mesečno kako bi bio na pozitivnoj nuli... što ne ubraja gubitak advertajzera Mozda ako se gleda Twitterov standardni minus. Ali sad osim toga ima vise od milijarde duga bankama + kamate. Doduse, bilo je vesti da banke gledaju kako da se otarase tog kredita kako znaju i umeju, cak i da zavrse u minusu, pa je neko predlozio da Musk unistava kompaniju trenutno da bi za manje para otkupio sopstveni dug . 1 1
Lezilebovich Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 2 hours ago, Weenie Pooh said: WaPo analitičari donabijaju, proračunali da će mu biti potrebno da podigne cenu pretplate na $44 mesečno kako bi bio na pozitivnoj nuli... što ne ubraja gubitak advertajzera Da li su uracunali da ce trosak plata, po svemu sudeci, biti bas bas mali ?
radisa Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 5 minutes ago, Lezilebovich said: Da li su uracunali da ce trosak plata, po svemu sudeci, biti bas bas mali ? A sistem će se održavati sam, Elon će da nabavi AI koji će sam da programira i sam sebe da održava... 2
Sestre Bronte Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 smanjiće se regres, topli obrok i prevoz
Tpojka Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 3 minutes ago, radisa said: A sistem će se održavati sam Još nije vidjeno da kompanija sa aplikacijom od $45B vrijednosti, za mjesec dana dodje na "to keep the site up". 1
garmonbozia Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 Klovn i prevarant na koga se lože samo inceli i najretardiraniji desničari. 1
Sestre Bronte Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 Nije. Dovoljno je da se čovek ne udubljuje i poveruje onome što on plasira bez provere. 2
mraki Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 (edited) Verujem da neki ozbiljni hakeri ne posmatraju sve ovo skrštenih ruku… Edited November 18, 2022 by mraki
Recommended Posts