Jump to content
IGNORED

Twitter v2.0 - powered by Elon

mustang

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Taman otvorio tviter nalog i sada ogranicenja za postovanje.

Ma nosite bre u qrac!

Znači ti si onaj sa 0.5k? Sirotinjo...

Posted

Radi normalno preko Twitter Lite-a

Posted
On 28.6.2023. at 23:48, Mos said:

Bar da imaju smisao za humor pa da im daju tastature kao weapon of choice. Ovako ćemo gledati neki pobačeni ultimate fight dva autistična nerda, koji nemaju pametnija posla. Poolbar na Arubi plače. 

Jel može malo da se smanji sa upotrebom autisticni kao derogativnim terminom 

• +1 7
Posted

Juče je još i moglo nešto da se otvori posle desetina refreshova, od jutros nula :puke:  

• +1 1
Posted

Đuka stari revolucionar

• Haha 2
Posted

“Verifikovan” nalog :covid19:

Idealan scenario bi bio da Dorsey i ekipa naprave neku paralelu i promptno preuzmu Elonu populaciju jer ovo više funkciju i smisao nema. 

• +1 2
Posted (edited)

Ako sam ja dobro razumela - Ilon Mask je juče ubio tviter.

Ne vidim:

- ništa na svojoj profilnoj strani, kao ni na tabovima highlights, replies, media ili likes.

- nijedan odgovor ispod posta (svog ili tudjeg, svejedno)

- ako mi stigne notifikacija da mi je neko odgovorio, vidim odgovor u tabu nitifikacija, ali ne i gore post na koji je odgovarano.

Refresh lajne ne radi.

Ništa nigde ne vidim, osim neke random postove stare dan-dva.

Besmisleno mi je da više otvaram tviter ako ostane ovako.

Edited by pt 2.0
Posted

Celo objašnjenje da može odredjeni broj tvitova dnevno da se vidi je besmislen, jer juče su svima stizale te poruke da je dnevni limit dostignut ali bi nakon nekog vremena uspevali da kroz refresh vide neke nove tvitove, a od danas nema mogućnosti ni za jedan novi da se vidi, koji je onda presek za taj dnevni limit, kada kreću da računaju dnevnu količinu pročitanih tvitova? Nema nikakve logike ni pokrića to što debil priča, jednostavno mu se obijaju o glavu uštede i ne mogu sa time da se izbore pa pokušava da se izvuče sa nekom pričom da oni svojeručno nešto kontrolišu i ograničavaju. Toliko o tome da njegovi cut-ovi neće zakopati platformu u nekom momentu. 

Posted

Mrzim teorije zavere ali zaista kao da ga je kupio kako bi ga ubio. 

Posted (edited)

Pa ovo valjda nije trajno nego iznudjeno rešenje jer imaju probleme.

Ko bi i pomislio da to može da se desi ako otpustiš većinu radnika i ne plaćaš dobavljačima…  

Ja ću još poverovati Jovanki da je ovaj Srbin. :fantom:

Edited by mraki
  • +1 2
Posted
1 hour ago, ducca said:

Juče je još i moglo nešto da se otvori posle desetina refreshova, od jutros nula :puke:  

jesi probao u browseru? pišu neki da im tu i dalje radi, ali ne mogu da proverim, izglda da nisam još spržio dnevni limit

• +1 1