Jump to content
IGNORED

Twitter v2.0 - powered by Elon

mustang

Recommended Posts

Posted (edited)

Neko smeće mizogino, prilično opasna pojava sa gomilom fanova širom interneta. Nadam se da je završio karijeru influensera, a i svaku drugu.

Edited by mraki
Posted

Ne sekiram se za njega. Nije prvi put da mu podmecu ali me bas zanima odakle mu novci i silna kola sto ima. Cime se bavi jer trtljanjem po mrezama sigurno ne moze toliko da zaradi a ni po promocijama. Izbavice ga arapi, ipak je presao u njihovu veru i odlican je promoter iste. 

Kod mene tviter gori od hapsenja, levica u transu sto me dodatno piss off obzirom koliko su na mute bili za epstein i co.

• Haha 2
Posted

Do juče nisam nikada čuo za lika. A odakle mu sva ta besna kola, budićinda živi u Rumuniji, mogu samo da pretpostavim.

Posted
2 minutes ago, mustang said:

Ne sekiram se za njega. Nije prvi put da mu podmecu ali me bas zanima odakle mu novci i silna kola sto ima. Cime se bavi jer trtljanjem po mrezama sigurno ne moze toliko da zaradi a ni po promocijama. Izbavice ga arapi, ipak je presao u njihovu veru i odlican je promoter iste. 

Kod mene tviter gori od hapsenja, levica u transu sto me dodatno piss off obzirom koliko su na mute bili za epstein i co.

A odkud znaš da mu podmeću?

Posted
Just now, mraki said:

A odkud znaš da mu podmeću?

Zar nije vec bio hapšen pa pusten zbog toga?

Mozda sam ga pobrkala sa nekim, spava mi se

Posted
2 minutes ago, mustang said:

Zivi u dubai ili tako nesto

Pa uhapsili su ga u kući u kojoj živi, nešto malo van Bukurešta. Ne iskljucuje da ima gajbu i u Dubaiju. 

Posted

“Izbavice ga arapi, ipak je presao u njihovu veru”

ovo cu da istetoviram

• +1 1
  • Haha 7
Posted

coveka uhvatili jer je postovao video odgovora greti i tu je bila neka pizza kutija koju je rumunska policija prepoznala. :laugh:

meni cudno da im je trebalo ovoliko da ga uhapse. da dobije lepo nekih 20-30 godina da siri alfa energiju u zatvoru. 

Posted

Za njega sam prvi put čuo pre dva meseca ,verovatno i pre ali nisam ga konstantovao 

A dolazi moj bratanc 7. razred i spominje ga .A ja u čudu - Odakle si ti čuo za njega ?

-A pa mi njega gledama hahhhaaha

• Tužno 1
Posted (edited)

trudio sam se mesecima da ne saznam ko je andrew tate i zašto je, ali koliko večeras iščitah isti je odgovor na kako je stekao pare i zašto je uhapšen - human sex trafficking. lik je bio virtuelni makro i imao kuće pune devojaka koje su se skidale pred kamerom po nekim sajtovima. a koliko skontah nisu sve uvek bile tu svojom voljom.

a sav ovaj mizogini influensing je čini mi se služio upravo da proizvede reakciju, tako da cenim da cenim da sam doneo ispravnu odluku onomad. non-engagement je bolja politika za ovakve od gutanja mamca.

Edited by Pokojni Ruxin
  • +1 6
Posted

prati ga klinčadija, previše

sasvim je ok da ga zaključaju i bace ključ

• +1 3
Posted (edited)

tezak udarac za silovatelje u nastajanju worldwide

Edited by Joe D
  • +1 4
Posted (edited)

Nešto ranije…