mraki Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 (edited) Neko smeće mizogino, prilično opasna pojava sa gomilom fanova širom interneta. Nadam se da je završio karijeru influensera, a i svaku drugu. Edited December 30, 2022 by mraki
mustang Posted December 30, 2022 Author Posted December 30, 2022 Ne sekiram se za njega. Nije prvi put da mu podmecu ali me bas zanima odakle mu novci i silna kola sto ima. Cime se bavi jer trtljanjem po mrezama sigurno ne moze toliko da zaradi a ni po promocijama. Izbavice ga arapi, ipak je presao u njihovu veru i odlican je promoter iste. Kod mene tviter gori od hapsenja, levica u transu sto me dodatno piss off obzirom koliko su na mute bili za epstein i co. 2
dragance Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Do juče nisam nikada čuo za lika. A odakle mu sva ta besna kola, budićinda živi u Rumuniji, mogu samo da pretpostavim.
mraki Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 2 minutes ago, mustang said: Ne sekiram se za njega. Nije prvi put da mu podmecu ali me bas zanima odakle mu novci i silna kola sto ima. Cime se bavi jer trtljanjem po mrezama sigurno ne moze toliko da zaradi a ni po promocijama. Izbavice ga arapi, ipak je presao u njihovu veru i odlican je promoter iste. Kod mene tviter gori od hapsenja, levica u transu sto me dodatno piss off obzirom koliko su na mute bili za epstein i co. A odkud znaš da mu podmeću?
mustang Posted December 30, 2022 Author Posted December 30, 2022 Just now, mraki said: A odkud znaš da mu podmeću? Zar nije vec bio hapšen pa pusten zbog toga? Mozda sam ga pobrkala sa nekim, spava mi se
dragance Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 2 minutes ago, mustang said: Zivi u dubai ili tako nesto Pa uhapsili su ga u kući u kojoj živi, nešto malo van Bukurešta. Ne iskljucuje da ima gajbu i u Dubaiju.
Кристофер Лумумбо Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 “Izbavice ga arapi, ipak je presao u njihovu veru” ovo cu da istetoviram 1 7
189- Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 coveka uhvatili jer je postovao video odgovora greti i tu je bila neka pizza kutija koju je rumunska policija prepoznala. meni cudno da im je trebalo ovoliko da ga uhapse. da dobije lepo nekih 20-30 godina da siri alfa energiju u zatvoru.
Fakundo Sava Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Za njega sam prvi put čuo pre dva meseca ,verovatno i pre ali nisam ga konstantovao A dolazi moj bratanc 7. razred i spominje ga .A ja u čudu - Odakle si ti čuo za njega ? -A pa mi njega gledama hahhhaaha 1
Pokojni Ruxin Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 (edited) trudio sam se mesecima da ne saznam ko je andrew tate i zašto je, ali koliko večeras iščitah isti je odgovor na kako je stekao pare i zašto je uhapšen - human sex trafficking. lik je bio virtuelni makro i imao kuće pune devojaka koje su se skidale pred kamerom po nekim sajtovima. a koliko skontah nisu sve uvek bile tu svojom voljom. a sav ovaj mizogini influensing je čini mi se služio upravo da proizvede reakciju, tako da cenim da cenim da sam doneo ispravnu odluku onomad. non-engagement je bolja politika za ovakve od gutanja mamca. Edited December 30, 2022 by Pokojni Ruxin 6
Sestre Bronte Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 prati ga klinčadija, previše sasvim je ok da ga zaključaju i bace ključ 3
Joe D Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 (edited) tezak udarac za silovatelje u nastajanju worldwide Edited December 30, 2022 by Joe D 4
mraki Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 (edited) Nešto ranije… Edited December 30, 2022 by mraki 1 4
Popular Post James Marshall Posted December 30, 2022 Popular Post Posted December 30, 2022 em ispao glupander em ga sad tovari Greta, srpski incel desničari planiraju masovno samoubistvo drkanjem do smrti 4 6
Recommended Posts