Zverilla Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 3 hours ago, mraki said: Bravo Robe (ko god da si), uteraces musku tako što ćeš nam pokazati koliki si retos 1
mraki Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 Danas konačno malo u plusu, ali preokrenuće to dobri stari Elon… 2
mustang Posted December 28, 2022 Author Posted December 28, 2022 @mraki jel pratis tsla charts u real time?
mraki Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 Imam neku watchlistu pa sam bacio pogled, videh da je loš dan ali da su konačno u zelenom.
mustang Posted December 28, 2022 Author Posted December 28, 2022 (edited) 14 minutes ago, mraki said: Imam neku watchlistu pa sam bacio pogled, videh da je loš dan ali da su konačno u zelenom. Ne pitam zbog toga, nego kada gledas u real time charts, kako se u sekundi pojave shorts pa ne stanu i to ne stede ono tipa 20 000 akcija. Ne smem da trepnem bulvalno da ne propustim Mislim da je elon aktivirao nekog sad da odrzava ovaj bottom preko algoritama jer je prilicno stabilno od otvaranja jutros Edited December 28, 2022 by mustang
mraki Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 (edited) 24 minutes ago, mustang said: Ne pitam zbog toga, nego kada gledas u real time charts, kako se u sekundi pojave shorts pa ne stanu i to ne stede ono tipa 20 000 akcija. Ne smem da trepnem bulvalno da ne propustim Mislim da je elon aktivirao nekog sad da odrzava ovaj bottom preko algoritama jer je prilicno stabilno od otvaranja jutros Nemam pojma ni kako bih to pratio i prepoznao… Edited December 28, 2022 by mraki
mustang Posted December 28, 2022 Author Posted December 28, 2022 (edited) 20 minutes ago, mraki said: Gde to pratiš i kako prepoznaš? Preko TD Ameritrade I na svim trejding platformama ukljucijuci IBKR interactive brokers za evropu Level II charts je obavezno da moras gledas pre kupovine i dok imas kad vidis da ide u qrc (nagli skokovi/padovi) ovo je sa BB (Big Boards L2, moj OTC izgleda malo drugacije) vidis kako su akcije na 100, 200 .. se nude.....i onda odjenom u sekundi se pojavi 20000 i nestane ..nema sanse da bih mogla da ih uslikam jer ne znam kada ce da se pojave ono 2.3% u zelenom, znaci koliko sam trenutno u plusu Edited December 28, 2022 by mustang 1
dragance Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 Nije shorting sve što sija. Dosta ljudi paniči i hoće da izvuku barem ono što su uložili i dok su još barem malo u plusu. I to naravno ima efekat da obara cenu i onda ide navala na prodaju. Ko izdrži, pričaće. Ili će cela kompanija da ode u pm ili će se desiti neki rebound za godinu dana. Uglavnom; ako padne još više, eto mene da kupim par akcija. 1
nenad Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 nema nikakvog razloga da cela kompanija ode u pm, cak i da cena padne na 50 usd.
mustang Posted December 28, 2022 Author Posted December 28, 2022 (edited) @dragancene razumes o cemu pricam na L2. Ima drugih ekrana al to mora na kompjuteru da se vidi da nije klasicna prodaja postojecih akcija u opticaju Edited December 28, 2022 by mustang 1
dragance Posted December 28, 2022 Posted December 28, 2022 1 hour ago, nenad said: nema nikakvog razloga da cela kompanija ode u pm, cak i da cena padne na 50 usd. biće haos ako brokeri pozovu na margin call. Nadam se da se neće desiti, jer će se odraziti na čitavu berzu i ekonomiju.
Mr.Mxyzptlk Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 Izgleda da je Tate pao u Rumuniji. Greta kumovala 2
gospa buba Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 2 hours ago, extragluv said: Izgleda da je Tate pao u Rumuniji. Greta kumovala ko je lik, vidim da je neka drama, ali ne kapiram?
Recommended Posts