Jump to content
IGNORED

Twitter v2.0 - powered by Elon

mustang

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, mraki said:

Fk4cHjwWAAEgq-b?format=jpg&name=medium

Bravo Robe (ko god da si), uteraces musku tako što ćeš nam pokazati koliki si retos :D

• Tužno 1
Posted

Danas konačno malo u plusu, ali preokrenuće to dobri stari Elon…:fantom:

• Haha 2
Posted

Imam neku watchlistu pa sam bacio pogled, videh da je loš dan ali da su konačno u zelenom. :)

Posted (edited)
14 minutes ago, mraki said:

Imam neku watchlistu pa sam bacio pogled, videh da je loš dan ali da su konačno u zelenom. :)

Ne pitam zbog toga, nego kada gledas u real time charts, kako se u sekundi pojave shorts pa ne stanu i to ne stede ono tipa 20 000 akcija.  Ne smem da trepnem bulvalno da ne propustim :lolol:

Mislim da je elon aktivirao nekog sad da odrzava ovaj bottom preko algoritama jer je prilicno stabilno od otvaranja jutros

Edited by mustang
Posted (edited)
24 minutes ago, mustang said:

Ne pitam zbog toga, nego kada gledas u real time charts, kako se u sekundi pojave shorts pa ne stanu i to ne stede ono tipa 20 000 akcija.  Ne smem da trepnem bulvalno da ne propustim :lolol:

Mislim da je elon aktivirao nekog sad da odrzava ovaj bottom preko algoritama jer je prilicno stabilno od otvaranja jutros

Nemam pojma ni kako bih to pratio i prepoznao…

Edited by mraki
Posted (edited)
20 minutes ago, mraki said:

Gde to pratiš i kako prepoznaš? 

Preko TD Ameritrade  

I na svim trejding platformama ukljucijuci IBKR interactive brokers za evropu

Level II charts je obavezno da moras gledas pre kupovine i dok imas kad vidis da ide u qrc (nagli skokovi/padovi) 

ovo je sa BB (Big Boards L2, moj OTC izgleda  malo drugacije) 

vidis kako su akcije na 100, 200 .. se nude.....i onda odjenom u sekundi se pojavi 20000 i nestane ..nema sanse da bih mogla da ih uslikam  jer ne znam kada ce da se pojave 

ono 2.3% u zelenom, znaci koliko sam trenutno u plusu

IMG_20221228_102755.jpg

Edited by mustang
  • Hvala 1
Posted

Nije shorting sve što sija. Dosta ljudi paniči i hoće da izvuku barem ono što su uložili i dok su još barem malo u plusu. I to naravno ima efekat da obara cenu i onda ide navala na prodaju. Ko izdrži, pričaće. Ili će cela kompanija da ode u pm ili će se desiti neki rebound za godinu dana. Uglavnom; ako padne još više, eto mene da kupim par akcija. 

• +1 1
Posted

nema nikakvog razloga da cela kompanija ode u pm, cak i da cena padne na 50 usd. 

Posted (edited)

@dragancene razumes o cemu pricam na L2. 

Ima drugih ekrana al to mora na kompjuteru da se vidi da nije klasicna prodaja postojecih akcija u opticaju 

Edited by mustang
  • +1 1
Posted
1 hour ago, nenad said:

nema nikakvog razloga da cela kompanija ode u pm, cak i da cena padne na 50 usd. 

biće haos ako brokeri pozovu na margin call. Nadam se da se neće desiti, jer će se odraziti na čitavu berzu i ekonomiju. 

Posted

Izgleda da je Tate pao u Rumuniji. Greta kumovala

• +1 2
Posted
2 hours ago, extragluv said:

Izgleda da je Tate pao u Rumuniji. Greta kumovala

ko je lik, vidim da je neka drama, ali ne kapiram?